Ade Com Company S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ade-Com Company, este o societate infiintata in anul 2009, care activeaza in domeniu comertului si importului cu materiale de constructii. Distribuie intreaga gama de produse pe tot teritoriul judetului Brasov si in judetele invecinate. Aceasta are ca furnizori, producatori din tara si de peste hotare, care si-au creat pe piata din Romania, dar nu numai, un renume in domeniul materialelor de constructii, prin diversitatea produselor, prin cel mai bun raport calitate pret, produse noi si solutii tehnice complete. Prin sistemele complete pe care le comercializeaza, si prin intermediul clientilor pe care ii are, Ade-Com  Company, a participat la realizarea unor proiecte importante din municipiul Brasov, proiecte rezidentiale, renovari si constructii de spatii comerciale si birouri, termo si hidroizolari, constructii noi si renovari ale spatiilor destinate supermarketurilor.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.