NN Asigurari de Viata

check_circle Companie verificată
58

NN Asigurari de Viata

check_circle Companie verificată
58

Despre

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Grupul NN din Romania, include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider pe pietele de profil, si NN Investment Partners, numarul patru in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania.
Pentru noi, NN Asigurari reprezinta un capitol nou si interesant in viata companiei, cu noi oportunitati de dezvoltare. Promisiunea noastra este ca vom continua sa fim alaturi de clientii, angajatii si colaboratorii nostri, un partener apropiat si de incredere.  Valorile NN Asigurari de baza sunt: ne pasa, suntem transparenti, ne dedicam. Acestea sunt expresia lucrurilor noastre dragi, a ceea ce credem si a obiectivelor noastre. Ne unesc si ne inspira. Si ne determina comportamentul zi de zi.
Pentru noi, NN Asigurari reprezinta un capitol nou si interesant in viata companiei, cu noi oportunitati de dezvoltare. La NN Asigurari, consideram ca putem contribui la prosperitatea societatii si la stabilitatea economiei locale prin intelegerea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tendintelor globale care isi pun amprenta asupra evolutiei societatii, respectiv asupra vietii generatiilor actuale si viitoare. 
Ne asumam responsabilitatile etice, sociale si ecologice si utilizam resursele si expertiza NN Asigurari pentru a ajuta societatea sa evolueze sustenabil. Ne implicam in identificarea solutiilor care raspund problemelor societatii romanesti si sustinem implementarea acestora ori de cate ori avem ocazia.
Prin produsele si serviciile NN Asigurari ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri. 

NN Asigurari Romania in cifre: 2,2 milioane clienti unici de asigurari de viata, pensii obligatorii si pensii facultative
Cote de piata decembrie 2016:
• Asigurari de viata: 32,6%
• Pensii obligatorii (Pilonul 2) - 36,5% in functie de active
• Pensii facultative (Pilonul 3) - 50,2% in functie de active

Joburi

Contact

Opera Center, 1-5 C. Negri St. 050552, 5, Bucharest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close