Specialist interventii Dispecerat Ascensoare 600-1000 euro

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 - 5200 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 1980, sunt specializati in instalarea, intretinerea si modernizarea ascensoarelor de persoane si marfa. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de interventii pentru sediul din zona Giulesti.

Ce asteptari au:
 • Sa ai o experienta de minim 1 an in depanarea/ mentenanta ascensoarelor sau a instalatiilor de ridicat si transportat. Daca de-a lungul experientei tale te-ai folosit cu succes de o schema electrica pentru a remedia o problema, clar esti ceea ce cautam.
 • Pentru a-ti face treaba in cunostinta de cauza este necesar sa ai la baza o pregatire teoretica pe masura in domeniul electrotehnic/electromecanic sau electric.
 • Specificul activitatii implica multe deplasari in teren, prin urmare este important sa ai permis auto categoria B si sa iti placa sa petreci timp in masina.Este un plus daca cei ce te cunosc spun despre tine ca ai al saselea simt si acesta este tehnic deoarece provocarea jobului sau partea vitala a acestuia o reprezinta stabilirea corecta a diagnosticului.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:
 • Conditii de munca decente cu instrumente de lucru si tehnologia necesara activitatii desfasurate.
 • Vei avea un program de lucru in ture de cate 12 ore care sa acopere serviciul non-stop de asistenta si interventii oferit de companie.
 • Fiind un post ce presupune deplasarea la interventii, in cazul in care interventia depaseste programul tau de lucru vei fi platit suplimentar.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile. Vor folosi perioada de inceput pentru a-ti oferi cel mai bun training de care dispun, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.
 • Salariul fix BRUT porneste de la 5400 RON, in cazul in care experienta ta profesionala are legatura cu profilul companiei, salariu BRUT se poate negocia pana la 8100 RON. Pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 250 RON si, daca lucrurile merg bine, vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
 • Pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este foarte importanta, de aceea te vor sprijini in a te familiariza si a tine pasul cu dimanica tehnologiei din aria ta de competenta.
Cum va arata ziua ta de munca:
Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:
 • Avand in vedere ca activitatea ta presupune reparatia/intretinerea de ascensoare, te vei deplasa la interventii impreuna cu colegul tau de tura si veti incerca, pe cat se poate, sa remediati problema aparuta.
 • In situatia in care in cabina ascensorului se afla persoane, vei interveni si vei asigura evacuarea lor in conditii de siguranta.
 • Vei comunica in permanenta cu superiorul direct caruia ii vei prezenta problemele aparute si eventualele solutii pentru remedierea acestora.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Descrierea companiei

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 22 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Publicat 10 nov. 2021 Reactualizat 10 dec. 2021 Expiră 10 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.