Publicat 10 Mar 2017 | Expiră 11 Apr 2017

Sofer personal cu potential de vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studenta dornica sa capete experienta in sofat si sa sa invete tehnici de vanzare, promovare si negociere, dispusa sa calatoreasca si sa vada frumoasele orase ale patriei. Persoana hotarata, devotata si orientata catre succes.

Descrierea jobului

Datorita unei conjucturi nefavorabile, administratorul Companiei, va fi fara permis de conducere doua luni de zile(luni neconsecutive). Se doreste o persoana, care este dispusa la calatorii in toata tara, care sa aiba permis de conducere si FOARTE MULTA INCREDERE IN SINE, experienta nefiind criteriu de selectie; pe langa condus, se doreste sa participe alaturi de administrator la intalnirile cu partenerii de afaceri(din acest motiv se doreste o persoana de sex feminin); exista posibilitatea ca aceasta persoana sa faca ulterior parte din echipa SMart Pack Supplier, daca abilitatile acesteia vor da dovda de potential sporit spre succes. Vor fi si cateva atributii de secretariat/munca de birou.
Se ofera transport, cazare, masa pe parcursul colaborarii si un salariu negociat astfel incat abmele parti sa fie multumite-intr-o colaborare TREBUIE, INTOTDEAUNA SA EXISTE DOI CASTIGATORI!

Descrierea companiei

Suntem o companie tanara ce si-a propus cu inversunare sa creasca prin munca, seriozitate si perseverenta. Activitatea noastra principala se desfasoara in domeniul ambalajelor de plastic(lazi, containere, navete, folii, pungi, saci, sacose) si este impartita intr-o sfera de consultanta si una de comert.

Expirat
Sofer personal cu potential de vanzari  -  SMART PACK SUPPLIER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close