Publicat 07 Mar 2017 | Reactualizat 04 Apr 2017 | Expiră 08 Apr 2017

Inspector resurse umane - Divizia Pontaj

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

• Studii superioare finalizate;
• Experienta anterioara intr-o pozitie similara (minim 1-3 ani)
• Atestat Inspector Resurse Umane;
• Cunostinte avansate de legislatie a muncii;
• Cunostinte operare MS Office (Word, Excel) nivel avansat;
• Cunostinte operare Charisma/ alte soft-uri de specialitate constituie avantaj;
• Cunostinte limba engleza nivel mediu;
• Excelente abilitati de comunicare si organizare, nivel inalt de implicare si responsabilitate, abilitati specifice (lucrul cu cifrele), atentie la detalii;
• Atitudine pro-activa, lucru in echipa.

Descrierea jobului

• Gestioneaza pontajul pentru salariatii companiei (zilnic transmite/primeste datele cu privire la foaia de prezenta si opereaza in aplicatia de pontaj modificarile comunicate);
• Gestioneaza evidenta cererilor de concediu de odihna/evenimente deosebite si le opereaza in aplicatia de pontaj;
• Verifica si solutioneaza erorile legate de pontaj semnalate de aplicatie;
• Raspunde de instruirea salariatilor (desemnati sa introduca/modifice/valideze datele de prezenta) in ceea ce priveste utilizarea/functionarea aplicatiei de pontaj;
• Raspunde de exportul datelor de prezenta in aplicatia de salarizare, colaborand cu Divizia de Payroll si Personnel pentru solutionarea erorilor aparute ca urmare a exportului datelor de prezenta.

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.
Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.
MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.
Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!

Expirat
Inspector resurse umane - Divizia Pontaj  -  Mega Image