Publicat 22 Iul 2015 | Reactualizat 22 Aug 2015 | Expiră 23 Aug 2015

CONSULTANT ECONOMIC IMPLEMENTARE WinMENTOR in Cluj Napoca

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

COMUNICATIV CONVINGATOR ORGANIZAT CUNOSTINTE AVANSATE CONTABILITATE / SALARIZARE CUNOSTINTE PROGRAME DE CONTABILITATE, GESTIUNE DE TIP ERP CONSTITUIE AVANTAJ CUNOSTINTE IT SOFT&HARD ( RETELE, SISTEME DE OPERARE)

Descrierea jobului

COORDONAREA IMPLEMENTARII SOLUTIILOR ERP DIN PORTOFOLIUL FIRMEI : WinMENTOR, SMARTCASH, SERVICE SI ASISTENTA POST IMPLEMENTARE BENEFICII: SALAR FIX + PROCENT DIN REALIZARI MASINA SI TELEFON DE SERVICI

Descrierea companiei

Echipa SoftEconomic din Cluj Napoca are o experienta de 15 ani in domeniul vinzarii si implementarii de software economic de tip ERP pentru IMM-uri.Acoperim cu succes judetele Cluj, Mures si Bistrita Nasaud unde raspundem unui parc de aproximativ 800 de companii. Sediul central este in Cluj Napoca iar in Tg. Mures avem punct de lucru permanent. Din anul 1997 am ales pentru clientii nostri cele mai bune solutii si am dezvoltat parteneriate cu firme de prestigiu din domeniul IT&C. Astfel propunerile noastre sunt urmatoarele: Pentru firmele de nivel mediu indiferent de domeniul de activitate: WinMENTOR Pentru firmele de productie sau cu procese complexe de vanzare & distributie: WinMENTOR ENTERPRISE; SOFTONE ERP&CRM Pentru retail indiferent de dimensiune ( minimarket, retele de magazine, supermarket) : SMARTCASH RMS Pentru restaurante & hoteluri : NAVIGATOR Pentru automatizarea fortei de vanzari in firmele de distributie : PRIMORDIAL SFA; OPTIMALL SFA Pentru solutii profesioniste de inventariere, receptie si livrare cu terminale mobile: PRIMORDIAL WMS Pentru fiecare segment de piata in care operam am incercat sa alegem solutia optima in ceea ce priveste raportul calitate / pret.

Expirat
CONSULTANT ECONOMIC IMPLEMENTARE WinMENTOR in Cluj Napoca  -  FISC CONSULTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close