Publicat 30 Aug 2021 | Reactualizat 18 Sep 2021 | Expiră 29 Sep 2021

Budget Administration Specialist (Temporary- 31 Dec 2023)

1 post

Candidatul ideal

Locatie: Bucuresti

Departament: Trade Marketing Planning & Analysis

Raportare catre: Trade Marketing Planning & Analysis Manager

Rol: perioada determinata pana la 31 DEC 2023

Cerinte:

 • Studii superioare ( preferabil Economie sau Administrarea Afacerilor);
 • 2-3 ani experienta in domeniul administrarii si planificarii bugetare;
 • Experienta in mangementul contractelor reprezinta un plus;
 • Microsoft Office Excel, SAP, Entersoft;
 • Limba Engleza, nivel mediu;
 • Cunostinte financiare;
 • Abilitati analitice, de planificare si organizare; abilitati de comunicare;
 • Abilitati de administrare a bugetului alocat;Descrierea jobului

Responsabilitati:

In rolul de Budget Administration Specialist, vei fi responsabil de:

 • Gestionarea aspectelor administrative legate de subdepartamentul Commercial Planning (General Trade, Leisure şi Key Accounts) din cadrul functiunii Vanzari;
 • Asigurarea unui nivel precis de administrare şi monitorizare a bugetului şi a contractelor, responsabil de gestionarea proceselor aferente bugetului de marketing şi bugetului operational;
 • Inregistrarea exactă a cheltuielilor pe centre de cost şi comenzi interne pentru toate cheltuielile departamentului;
 • Administrarea si revizuirea bugetului OPEX pentru toate Sales Office-urile din tara;
 • Oferirea de suport titularilor de buget in exercitiile de planificare (LE,ASP,SPC), SPOC pentru departamentul Financiar;

Descrierea companiei

JTI Romania este membră a Japan Tobacco International, important producător internațional de tutun cu peste 44.000 de angajați, în 130 de țări, având sediul central în Geneva, Elveția.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale care a investit pe plan local. De atunci, am continuat să investim în oameni, în mărci și în fabrica din București, recunoscută în grupul JTI pentru eficiență și excelența în execuție. Circa 70% din producția fabricii merge la export.

Avem peste 1.200 angajați în sediul central, în unitatea de producție și în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată țara.

Transformăm tutunul brut în țigarete de calitate, destinate celor mai exigente gusturi. Producem și vindem unele dintre cele mai cunoscute branduri la nivel local.

JTI este certificată Top Employer Romania, Europa și Global 2020. Pe lângă certificarea globala obținută pentru al șaptelea an consecutiv, JTI a fost, de asemenea, certificat ca angajator de top Nr. 1 pentru Orientul Mijlociu, Europa si regiunile Asia Pacific.

Această certificare evidențiază condițiile excelente de angajare ale JTI și cele mai bune practici în domeniul resurselor umane, evaluate de Top Employers Institute.

Succesul în afaceri ne-a ajutat să construim o relație solidă cu comunitatea locală. Susținem cele mai prestigioase evenimente și instituții culturale pentru că noi, la JTI, avem convingerea că succesul trebuie împărtășit. Avem privilegiul de a face parte din viața socială și culturală a țării și privim această implicare ca pe o datorie care ne face cinste.

Compania este partener al FITS, TIFF, SoNoRo, al turneelor naționale de muzică clasică și sponsorul oficial al „Gigi Căciuleanu România Dance Company”. JTI susține Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, Casa de Ceai din Muzeul Național de Artă și Centrul de Studii Româno-Japoneze. „Întâlnirile JTI”, eveniment anual lansat în 2000, a devenit un brand cultural național în dansul contemporan.

JTI susține, de asemenea, din anul 2000, Bursele JTI pentru jurnaliști.

Programul Seniorii JTI, lansat în 1998, este dedicat persoanelor în vârstă, compania susținând și proiecte sociale în toată țara.

For more information, visit www.jti.com .

Budget Administration Specialist (Temporary- 31 Dec 2023)  -  JT International (Romania) SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close