Talente cheie în timp record

Cu agenția de recrutare Skilld angajezi rapid talentele tale ideale, chiar și pentru cele mai complexe roluri din compania ta.

Află mai multe

Descoperă cea mai rapidă, eficientă și inteligentă metodă de recrutare!

Folosind o serie de algoritmi inteligenți, indexăm cele mai importante platforme de recrutare și de socializare (eJobs, LinkedIn, Facebook, Instagram etc.) și utilizăm un arsenal divers de instrumente de recrutare (campanii digitale, social media posting și social recruiting) pentru a găsi rapid candidații tăi ideali.

 • Consultanță inclusă

  Pe baza portretului candidatului tău ideal, vom investiga situația actuală din piață și îți vom comunica insight-uri prețioase care să te ajute în recrutare, cum ar fi:

  Gradul de susceptibilitate a candidaților relevanți să își schimbe actualul loc de muncă

  Salariile recomandate în piață pentru rolul respectiv

  Impactul brandului tău de angajator asupra acestui tip de talente

 • Talentele potrivite

  Vom localiza rapid candidații potriviți pentru rolul pe care vrei să îl ocupi și cu ajutorul inteligenței artificiale vom repera specialiștii cei mai dornici pentru o schimbare profesională.

  Vom contacta personal aceste talente și le vom evalua potrivirea cu rolul tău, prezentându-le totodată oportunitatea profesională din compania ta.

  La final îți vom livra o listă scurtă de candidați calificați, dornici să se alăture echipei tale, ca să poți trece imediat la etapa de interviu final.

 • Un serviciu unic

  Skilld este prima agenție de recrutare care utilizează inteligență artificială de la noi din țară, tehnologie care îți poate oferi un avantaj competitiv enorm în atragerea celor mai bune talente.

  Cu ajutorul Skilld ajungi mai repede ca niciodată la cei mai potriviți candidați pentru compania ta și intri direct în etapa de interviu.

  Lasă-ne pe noi să căutăm și să contactăm talentele. Tu focalizează-te pe alegerea celor mai potriviți colegi pentru echipa ta!

Ce pași urmează agenția de recrutare Skilld?

În câțiva pași rapizi, Skilld îți livrează talente cheie:

Lasă-ne datele tale

Iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Nume*
E-mail*
Telefon*
Companie*
Pe ce rol/roluri vrei să angajezi?*
Câți oameni vrei să angajezi?*