×

„Trebuie să-ți urmărești visul, e foarte important. Au fost momente când eu m-am lăsat de rap, când rezultatele nu apăreau și aici mă refer la bani mai mult decât la orice altceva. Când banii nu erau și foamea te lovește frontal: «N-am bani de mâncare» literalmente, atunci e greu să mai vezi pasiunea, să mai idealizezi. Dar în asta constă struggle-ul.”

Grasu XXL
Rap Artist

„Ține de mine să mă lupt. Deci dacă ai epuizat toate soluțiile și vezi că până la urmă poate o să îți fie bine acolo, nu e bine să te dai bătut. Dar dacă chiar nu îți place și chiar e foarte greu și nu mai poți și nu mai poți, eu aș pleca, nu aș suporta. Nu poți rămâne într-un loc care nu te face fericit, cu oameni cu care nu poți să stabilești o legătură, nu poți să legi o conversație, nu poți să vorbești, să le spui ce ai pe suflet. Eu aș pleca, nu aș mai sta.”

Noemi Meilman
Fashion PR

„Trebuie să-ți placă la nebunie ceea ce faci, altfel nu poți fi happy la job. Mi se pare de neconceput să detești ceea ce faci, adică să fii omul potrivit la locul nepotrivit. Sau să depinzi prea mult de părerile celor din jur fie că sunt colegi, fie că sunt șefii tăi.”

Andreea Vasile
Storyteller