VARTA Microbattery SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu peste 130 de ani de istorie și inovație, VARTA Microbattery Group este lider mondial în producția de baterii. Fabrica din Brașov reprezintă cea mai nouă locație Varta din Europa, cu accent principal pe asamblarea bateriilor pentru clienții internationali. Unitatea a fost infiintata in anul 2014 desfasurand activitati de ambalare si asamblare a bateriilor de inaltă tehnologie pentru stocarea energiei, aplicatii medicale, industriale/robotice, precum si unelte electrice/gradina care sunt construite intr-o gama larga de produse pentru branduri bine cunoscute de nivel mondial. Compania s-a bucurat de o dezvoltare constantă iar ca efect, în anul 2019, a fost deschisă o a doua hală de producție.

Viziunea companiei

„Noi  creăm viitorul tehnologiei bateriilor  pentru a susține o viață mai independentă.“

Misiunea noastră

„Prin investiții continue în cercetare-dezvoltare, stabilim standardele în tehnologia bateriilor și în aplicațiile acestora, pentru a fi lideri în piețele pe care activăm.”

Dacă te pasionează acest domeniu de viitor și în continuă dezvoltare, te așteptăm sa aplici la locurile de munca disponibile pe site. Ca membri ai echipei Varta, veți avea posibilitatea formării și dezvoltării într-un domeniu de viitor, având acces la un mediu de lucru plăcut și curat, situat în orașul Brașov .

VARTA reprezinta energia de care ai nevoie la fiecare pas, pentru a reusi!

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.