TEHNODENT POKA

check_circle Companie verificată

TEHNODENT POKA

check_circle Companie verificată

Despre

IMPORT SI VANZARI DE MATERIALE SI ECHIPAMENTE STOMATOLOGIE SI DE TEHNICA DENTARA.

DISTRIBUTIE NATIONALA CATRE SPECIALISTI - MEDICI STOMATOLOGI SI TEHNICIENI DENTARI.

PREZENTAREA FIRMEI:

TEHNODENT POKA SRL s-a infiintat in august, si a aniversat 28 de ani de existenta.

De atunci si pana in prezent am reusit sa inceheim parteneriate cu peste 90 companii producatoare de echipamente si materiale stomatologice si de tehnica dentara din Germania, Elvetia, Austria, Japonia, Italia, Spania, Ungaria, Brazilia, China, Korea, Taiwan, Serbia, Slovacia, Polonia, etc.

Oferim o gama larga de echipamente si consumabile pentru cabinetele stomatologice si pentru laboratoarele de tehnica dentara, oferta noastra cuprizand, momentan, peste 8000 de produse profesionale.

Suntem mereu preocupati sa oferim o gama completa de produse de calitate la un pret accesibil clientilor nostri si sa le punem la dispozitie ultimele noutati in domeniu.

Clientii nostri sunt DOAR specialistii: medicii stomatologi si tehnicienii dentari din toata Romania. Vanzarea este de tip B2B.

Echipa actuala de vanzari este formata din 46 Consilieri de Vanzari, din care 40 de Reprezentanti Zonali si 6 reprezentanti in magazinele noastre.
Oferim suportul colegilor din toata tara de la sediul nostru din Timisoara (echipa de preluare comenzi, logistica, servis, marketing, training, IT,...).

Fiind o companie de tip B2B, targetam indeosebi specialisti: medici stomatologi si tehnicieni dentari de pe intreg teritoriul Romaniei.

Firma noastra ofera conditii bune de munca pentru toti cei 87 de angajati. Consideram ca cea mai importanta resursa din cadrul firmei noastre sunt ANGAJATII, colegii nostri!
Media de varsta este de 32 de ani.

Investim permanent in pregatirea angajatilor (cursuri, training-uri). In medie, in anul 2017, un Consilier de Vanzari a avut parte de 12-15 sesiuni de training.

Va multumim pentru interesul manifestat si va dorim succes!

* Daca doriti, puteti sa ne acordati o nota de evaluare pt anuntul postat, fotografii si pentru procesul de recrutare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

CRISUL 2, TIMISOARA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close