SYSTEMA CERTIFICARI SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SYSTEMA CERTIFICARI SRL este un organism independent de certificare, cu sediul în Târgu Mureș, cu birouri în alte 4 de orașe din țară cu peste  3.000 de clienți și 6.000 de certificate emise. SYSTEMA CERTIFICARI este o companie acreditată de către IAS(International Accreditation Service) pentru certificări în conformitate cu standardele internaționale ISO.Concret SYSTEMA este angrenată în activitățile:1. certificarea sistemelor de management ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001 etc;
2. formare de personal - auditor intern ISO, manager calitate, manager mediu, etc;Cu peste 6.000 de certificate emise până în prezent, SYSTEMA CERTIFICARI este una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din România. Companii de prestigiu din toate industriile au ales SYSTEMA CERTIFICARIca şi partener: AGROSEL, Bioeel, AGRANA ROMÂNIA SA, Electrogrup, Ortoprofil etc.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.