SC DYOMEDICA CND SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Fondată în 2007, firma noastră este un partener tradițional și unul din liderii pieței de service instalații radiologice, de control al calității, de monitorizare și de instrumentație nucleară și radioprotecție. Oferim întreaga gamă de servicii, produse şi accesorii necesare amenajării şi funcţionării în condiţii optime a oricărui laborator de radiologie, diagnostic, inclusiv soluţii „la cheie” pentru dezvoltarea de noi afaceri sau modernizarea celor existente. Astfel clienţii noştri se pot concentra exclusiv asupra pacienţilor, construind soluţii de tratament pe baza unor imagini radiologice de înaltă calitate, generate cu ajutorul celor mai moderne tehnici descoperite. Misiunea Dyomedica CND este sa creeze valore pentru clientii sai prin experienta acumulata, personalul autorizat si echipamentele specializate. Dyomedica CND ofera un portofoliu larg de produse, servicii si solutii atat in domeniul industrial, cat si in domeniul medical. 

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.