S.C. SERVICII FINANCIARE SI CONSULTANTA FISCALA S.R.L. (CERTIC)

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem membri ai Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, cu peste 8 ani de experienţă în servicii de contabilitate și expertiză contabilă, si cu un personal tanar, bine selectionat, specializat pe serviciile pe care le oferim.Misiunea noastra este de a sustine afacerile clientilor nosti prin oferirea de servicii financiar- contabile complexe menite sa reprezinte suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea activitatii acestora.Interesele clientilor nostri, reprezinta pentru noi o prioritate, motiv pentru care activitatea echipei noastre este orientata in permanenta spre imbunatatirea si perfectionatrea activitatii acestora.Angajatii nostri dau valoare companiei si contribuie in mod esential la succesul acesteia. Totodata, principalele valori dupa care ne ghidam activitatea sunt: integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea, competenta profesionala, confidentialitatea, transparenta, dinamismul si spiritul de echipa.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.