SC POP DEPOZIT LOGISTICA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

   Pop Depozit Logistica este o companie care activeaza in industria transporturilor rutiere, avand flota proprie de 40 de autovehicule cu mase de la 1.5 tone pana la 40 tone. Are depozite logistice in Craiova, Romania si Martinengo, Italia si ofera servicii de transport, depozitare si logistica pentru clienti interni si externi prin flota proprie si colaboratori.  Incepand octombrie 2019 ne gasiti intro noua locatie amplasata pe Centura de Nord a Craiovei, unde beneficiem de un depozit logistic si spatii office noi,  finalizate in 2019, cu suprafata utila de 1000 mp, 6 m inaltime, 3 rampe de access drive-in si toate facilitatile necesare desfasurarii activitatii, prin intermediul carora am reusit sa marim standardul de calitate al serviciilor oferite si in acelasi sa diversificam aria de servicii pe care le oferim.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.