Medical Corp SRL

check_circle Companie verificată
5

Medical Corp SRL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Firma Medical Corp a fost infiintata in anul 1998 din dorinta de a furniza pe piata romaneasca consumabile si aparatura medicala de la firme de prestigiu din Germania, Italia, Austria, Spania, Anglia, Portugalia, Danemarca, Turcia, China, Taiwan, Corea, America.
Aceasta initiativa a reusit pana in prezent sa-si atinga scopul astfel incat se observa cresteri considerabile ale cererii de produse medicale precum si o exigenta mai mare a clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor.
Principalii nostri clienti sunt: spitale, clinici private, cabinete medicale, intreprinderi care au cabinete de medicina muncii, asociatii de intrajutorare, dar si persoane fizice.
Compania are sediul central in Sibiu si reprezentanti de vanzari in Sibiu, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Craiova.
Din anul 2008 s-a deschis magazinul de prezentare si desfacere din Sibiu unde clientii sunt asteptati si serviti cu amabilitate.
Incepand cu anul 2018 suntem distribuitori pentru ecografele Philips.
Existenta departamentului de service in cadrul firmei oferta posibilitatea asigurarii garantiei si serviciilor post vanzare pentru toate tipurile de aparate comercializate.
Compania importa urmatoarele tipuri de echipamente:
· Ecografe stationare si portabile, alb/negru si Doppler color, 4D, noi si second hand, hartie de printer, gel
· Audiometre cu conductie aeriana si osoasa cu functionare independenta sau conectate la calculator, impedantmetre
· Autoclave cu volumul intre 15 si 1000 litrii si statii complete de sterilizare (masini de spalat instrumentar, aparate de sigilat pungi, distilatoare, mese de impachetat)
· Aspiratoare chirurgicale pentru ambulante si sali de operatii, aparate de aerosoli
· Cantare profesionale pentru pacienti
· Concentratoare de oxigen individuale sau pentru spital capacitate 3-10 l/min, butelii de oxigen, regulatoare de gaze medicale, umidificatoare, retele de gaze medicale
· Defibrilatoare externe automate pentru locurile publice, ambulante, UPU
· Electrocardiografe 3-12 canale, independente sau conectate la calculator, holtere de ekg cu 3-12 canale, holtere de tensiune, hartie, cabluri si gel pentru ekg-uri
· Echipamente complete pentru servicile de urgenta, UPU, statii de ambulanta
· Electrocautere si radiocautere, mono si bipolare 50-400 W, aspiratoare de fum
· Hartie medicala: pentru ekg si laborator, cearceafuri de unica folosinta, servetele
· Injectomate cu 1-3 canale si pompe de perfuzie
· Mici dispozitive medicale fabricate de firma HEINE: anuscoape, tensiometre, otoscoape, oftalmoscoape, dermatoscoape, lupe, sisteme de iluminare frontale, laringoscoape
· Mici aparate de laborator: glucometre, aparate de masurat trigliceridele, colesterolul, hemoglobina, teste rapide, bandelete si ace intepatoare
· Monitoare de pacient, statii centrale de monitorizare wireless, pulsoximetre, senzori de spo2, monitoare fetale
· Mobilier medical: canapele de consultatie, mese de ginecologie, paturi pentru ATI, mese de instrumentar, carucioare si mese pentru aparate, scaune ORL, mese de operatie, lampi scialitice, dulapuri, saltele antiescara, targi
· Saltele antiescara cu compresor
· Spirometre portabile cu sau fara imprimanta, piese de gura
· Tensiometre aneroide si electronice, stetoscoape
· Consumabile: cabluri ekg, cabluri SPO2, senzori SPO2, senzori de oxigen pentru aparatele de anestezie

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Social

Contact

Sibiu Str. Ghe. Lazar 8, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close