MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Morad Group, înfiinţat în anul 1990, reprezintă un grup de organizaţii independente care se susțin reciproc, formând o forță semnificativă în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.
Grupul a intrat pe piaţă cu renumitul brand Mandy Foods, extinzând apoi în timp activitățile companiilor private din cadrul său către patru noi zone strategice: dezvoltare imobiliară, construcții, industria hotelieră şi industria alimentară.
Astfel, pe lângă Mandy Foods International, au luat naștere nume de marcă: Soho (cu proiectul Onix Residence – cel mai mare proiect rezidențial, aflat în curs de desfăşurare, ce include construirea a peste 400 de apartamente în Bucureşti), Stein (SaphirStein Residence) şi nu în ultimul rând Phoenicia Comfort Hotel, confirmând treptat dorinţa şi puterea grupului de a urmări o traiectorie ascendentă către o dezvoltare durabilă.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.