kika Mobilier SRL

check_circle Companie verificată
73

kika Mobilier SRL

check_circle Companie verificată
73

Despre

O companie internaţională de succes

Înfiinţarea companiei kika în anul 1973 s-a bazat pe un concept total nou ce a dus ulterior către un succes internaţional. Astăzi kika se evidenţiază ca furnizor complet în domeniul amenajărilor interioare moderne. kika cuprinde în total 32 de magazine în Austria, precum si alte 23 de locaţii în spaţiul Europei de Est.

Din toamna anului 2013 kika a devenit parte a grupului internaţional Steinhoff, a doua companie pe plan mondial pe piaţa de mobilă şi se numără astfel printre companiile de vârf din domeniul amenajărilor interioare. Compania Steinhoff, înfiinţată iniţial ca şi afacere de familie în Germania, a fost construită pe valori puternice cum ar fi implicare, iniţiativă, fidelitate şi, în mod special, încredere şi continuă să se dezvolte constant în special pe piaţa de mobilă şi decoraţiuni. Compania cuprinde mărci proprii, logistică şi producţie şi numără în prezent împreuna cu kika Leiner peste 87.000 de angajaţi. 

Din 2017, ne puteti găsi şi în Centrul comercial Pallady şi vă aşteptăm în continuare în Militari, Centrul comercial West Park (lângă Fashion Outlet).

Joburi

Social

Contact

Str.Comertului Nr.1, Domnesti, Jud. Ilfov