HELLO HOLIDAYS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Fiecare vacanță este o experiență de care meriți să te bucuri din plin, așa că lasă totul în seama noastră. De 15 ani călătorim în jurul lumii alături de tine și facem visele să devină realitate.Hello Holidays este o agenție de turism preocupată de cele mai mici detalii ale călătoriei tale. 
Îți punem la dispoziție peste 80 de circuite proprii în Europa, sejururi de neuitat la tarife avantajoase, vacanțe în România și excursii de o zi. Pentru a te bucura de frumusețea fiecărei destinații în care visezi să ajungi, am investit în servicii de calitate și în autocare ultra moderne. Echipa noastră de conducători auto, cu experiență bogată în domeniu, efectuează deplasările în condiții de siguranță deplină și confort. Suntem de părere că fiecare vacanță reprezintă o amintire demnă de colecționat, de aceea îți oferim suport pe toată durata călătoriei, iar ghizii noștri se vor asigura că nu ratezi niciun obiectiv turistic. 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.