CREDIT EUROPE BANK Romania

check_circle Companie verificată
27

CREDIT EUROPE BANK Romania

check_circle Companie verificată
27

Despre

Vrei o cariera in banking? Vino alaturi de Credit Europe Bank!
Fiecare pas, fiecare client și operațiune bancară ne-au apropiat de o etapă importantă în cariera noastră: am sărbătorit recent 20 de ani de activitate pe piața românească. Am fost prezenți pe piața financiară încă din 1993, ca Banca de Credit Industrial și Comercial. În 2000, ne-am relansat ca Finansbank, pentru a deveni ulterior - în 2007 - Credit Europe Bank.

 

În România, Credit Europe Bank oferă o gamă largă de produse și servicii pentru aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri și companii, pe o rețea de 65 de sucursale, agenții și puncte de lucru, precum și prin canale alternative de distribuție: bancomate, POS-uri, Internet și servicii bancare. Am crescut, ne-am îmbunătățit și indiferent de numele nostru, am avut un singur scop: să oferim produse și servicii bancare care să corespundă cel mai bine nevoilor clienților noștri. În acest scop, fie pentru IMM-uri, companii mari sau persoane fizice, am pus la lucru noi modele bancare, tehnologii noi, precum și voința de a fi de ajutor, de a ne menține aproape de clienții și afacerile lor.

 

Ca parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV, ne străduim să oferim experiență, competență și inovație - întrucât adevărata recunoaștere a valorii produselor și serviciilor noastre este dată de cei care le folosesc. De această recunoaștere se bucură și CardAvantaj, un nume care are o semnificație specială pentru noi.

 

Cu mai bine de 10 ani în urmă, Credit Europe Bank a introdus, pentru prima dată în România, un instrument de plată cu dobândă zero, ușor de înțeles, ușor de utilizat. De la introducerea sa pe piață, CardAvantaj a făcut peste 300.000 de prieteni, clienți care au folosit-o bine, găsind cele mai bune soluții într-o rețea de zeci de mii de parteneri comercianți - cel mai extins din România. În tot acest timp, CardAvantaj a făcut tot posibilul să îndeplinească promisiunea făcută clienților, oferind continuu caracteristici și beneficii inovatoare.

 

Urmează idei noi; pregătim noi proiecte noi - rămâneți aproape de noi!

Joburi

Contact

B-dul Timisoara 26Z, et 4 corp A, Sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close