Alevia

ALEVIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Încă din anul 1994, Alevia este aliatul oamenilor pentru sănătate, oferind remedii naturale pentru starea de bine. Este un producător național de suplimente nutritive și ceaiuri din inima Bucovinei, scopul principal Alevia fiind acela de a oferi un sprijin real pentru sănătatea clienților.Ne pasă de sănătatea oamenilor din jur și îi ajutăm să le fie bine!Prin intermediul produselor Alevia propunem valoare, calitate excelentă și grijă pentru starea de bine, prețuind natura și utilizând resursele ei cu responsabilitate. Alevia îți dă energie pentru toate lucrurile bune încă nefăcute, te ajută să îți recapeți sănătatea și să o păstrezi. Pasiunea noastră pentru medicină reprezintă combustibilul care alimentează fiecare zi de muncă la Alevia, în lipsa ei, cele două decenii de istorie nu ar fi fost posibile.Credem în spiritul de întrajutorare, am învățat de la natură să fim echilibrați și armonioși, ne implicăm în comunitate și susținem sănătatea. Suntem inovativi și ne dezvoltăm permanent. Ne folosim de tehnologie ca să trecem dincolo de limite și să putem folosi pe de-a întregul puterea naturii în folosul oamenilor și sănătățîi acestora. De-a lungul anilor, am investit constant și consistent în produse și tehnologii pentru a crește deopotrivă în volum și în calitate. Astăzi, producem într-o fabrică de 4 000 mp și funcționăm cu 7 linii de producție pentru comprimate, solubile, orosolubile, fructe uscate, semințe și nuci crude, sucuri, siropuri și creme. Fiecare linie este dotată cu tehnologii avansate care permit crearea unui produs de o calitate superioară, la costuri rezonabile și cu mare grijă pentru mediu.La Alevia avem convingerea că în natură găsim remediile și soluțiile pentru a fi bine și cu ajutorul științei putem ajunge la ele. Ne mândrim cu o rețea de distribuție naționala în farmacii și magazine naturiste și cel mai important, deținem certificarea calității ISO 9001:2015 Lloyds Register, Marea Britanie.Echipa Alevia este împărțită în 9 departamente distncte ce deține în jur de 200 de oameni ( manageri, tehnicieni, chimiști, lucrători în producție, specialiști în vânzări ) care lucrează zi de zi pentru a aduce beneficiile plantelor aproape de oameni. Cu o echipă integrată, ne dezvoltăm continuu că profesioniști și facem lucrurile bune să se întâmple, iar produsele Alevia să fie un sprijin real pentru sănătate. Apreciem seriozitatea și implicarea , ne inspirăm și ne susținem angajații să își descopere și să își atingă potențialul. Dacă îți dorești un mediu de lucru prietenos și să trăiești bucuria de a-i ajuta pe ceilalți să fie sănătoși, te asteptam în echipa Alevia!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.