AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Air Liquide VitalAire este o companie multinationala care face parte din grupul Air Liquide, lider mondial în domeniul gazelor pentru industrie, sănătate si mediu, si este prezentă în 80 de ţări, cu peste 68.000 de angajaţi. Air Liquide VitalAire a aparut in Romania ca reprezentanta a VitalAire GmbH in anul 2007, in prezent numarand 22 filiale zonale. Oferim clientilor nostrii, in spitale sau la domiciliu, produse medicale si servicii de inalta calitate care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor, peste tot în jurul lumii. Air Liquide VitalAire aduce tehnologii de vârf, produse de excelenţă in terapia medicală respiratorie în Romania de la o comunitate de nivel mondial dedicată inovaţiei. Integritatea şi transparenţa sunt pietrele de temelie ale comportamentului nostru, acţiunilor noastre şi a serviciilor noastre.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.