Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.06.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.10.2012

obiectiv

 

Sunt o persoană: ▪ cu bune abilităţi de comunicare; ▪ responsabilă şi punctuală; ▪ ambiţioasă, conştiincioasă şi dedicată; ▪ atentă la detalii; ▪ acţionez cu calm şi răbdare, gândind pozitiv în permanenţă pentru soluţionarea problemelor/sarcinilor întâlnite; ▪ mă adaptez uşor şi rapid în orice fel de condiţii, avantaj în formarea deprinderilor profesionale; ▪ doresc să învăţ constant pentru că în fiecare zi lucrez pentru mine, pentru a-mi îmbunătății abilitățile, ajutându-mă să devin din ce în ce mai bună; ▪ simţ de organizare bine dezvoltat; ▪ fire dinamică, cu un spirit creativ foarte bine dezvoltat; ▪ tind la perfecţiune în acţiunile întreprinse.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Ramnicu-Valcea

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Puterea Executiva si Administratia Publica la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Discipline principale studiate:
▪ Structuri, mecanimse şi instituţii administrative;
▪ Dreptul mediului şi dezvoltare durabila;
▪ Analiza sistemelor administrației publice;
▪ Contabilitate şi audit public;
▪ Instrumente financiare de drept public;
▪ Instituţii europene;
▪ Teoria administraţiei publice;
▪ Managementul resurselor umane în administraţia publică;
▪ Politici publice sectoriale, etc.

Practică profesională:
▪ Primăria Sectorului 2, Bucureşti (Direcţia economică – Serviciul Buget Local).
2013 - 2016 Facultate: Administraţie publică la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Discipline principale studiate:
▪ Drept administrativ;
▪ Drept civil;
▪ Teoria generala a dreptului;
▪ Ştiinte politice şi administrative;
▪ Bazele constituţionale ale administraţiei publice;
▪ Drept internaţional european;
▪ Drept financiar şi fiscal;
▪ Dreptul muncii şi securităţii sociale;
▪ Contabilitatea instituţiilor publice;
▪ Managementul serviciilor publice;
▪ Relaţii publice;
▪ Economie;
▪ Tehnologia informaţiei în administraţia publică;
▪ Tehnici de elaborare şi dezvoltare a unei decizii publice, etc.

Practică profesională:
▪ Direcţia Publică de Evidenţă a Persoanelor şi Stare Civilă, sector 1, Bucureşti (Serviciul de Evidenţă a Persoanelor);
▪ Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 1, corpul B, București
(Compartimentul management operaţional şi al performanţei).
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Stiinte sociale la Colegiul National de Informatica "Matei Basarab" din Ramnicu Valcea.

Premii

Certificari
Feb 2018 - Mar 2018: Certificat de absolvire - ocupație machior
Catrinescu Georgiana Elena a participat în perioada 26.02.2018 - 30.03.2018 la programul de iniţiere/perfecţionare/specializare cu durata de 120 de ore pentru ocupaţia machior, cod COR 514205 organizat de SC Beauty Provider SRL cu sediul în localitatea Bucureşti, jud.Bucureşti înmatriculat în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor cu nr. 40/2345/ 21.04.2016.
Conferinte
Apr 2016: Bucuresti, un oras inteligent
În cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, am participat la conferinţa "Bucureşti, un oraş inteligent", în urma căreia am primit un certificat de participare din partea grupului de cercetare "Dezvoltare şi planificare urbană".Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close