Inginer Calitate
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Studii superioare - absolvent Facultate Industrie Alimentară sau Medicină Veterinară;
Constituie un avantaj: Cursuri HACCP;
Constituie un avantaj : Cursul de auditor conform ISO 22000: 2005;
Constituie un avantaj experiența ca inginer calitate în industria cărnii roșii;
Persoană dinamică;
Excelente abilități de comunicare;
Cunoștințe MS Office.
Descrierea jobului
Respectarea și verificarea sistemului de management al calității și siguranței alimentului în cadrul unității de producție.
Conştientizarea şi respectarea ︁︀︂︃︃︁︂︁︆︄tuturor standardelor de calitate şi siguranța alimentului.
Respectarea și verificarea regulilor de igienă și bune practici pentru personalul operativ.
Efectuarea controlului preoperațional și a controlului operațional.
Verificarea eficienței operațiunilor de igienizare prin prelevarea testelor de sanitatie rapidă și a testelor de sanitatie clasice;
Verificarea și completarea înregistrarilor din fișele de monitorizare ale sistemului HACCP.
Participarea la recepțiile de materie primă și materiale auxiliare și întocmirea rapoartelor aferente.
Verificarea înregistrarilor din fișele de trasabilitate, întocmite de către personalul din producție.
Verificarea și respectarea fișelor tehnice ale produselor în toate etapele de fabricație.
Verificarea etichetele produselor.
Verificarea și participarea la livrarea produsului finit.
Verificarea respectarii procedurilor de lucru pe tot fluxul de producție (abatorizare, tranșare, procesare, ambalare si livrare).
Supervizarea recoltării de probe și efectuarea analizelor pentru Trichinella spiralis.
Recoltarea probelor conform programului de autocontrol al unității (carcasă, carne tocată, carne preparată).
Supervizarea procedurilor de control dăunători.
Supravegherea respectării normelor de bunăstare a animalelor la recepție, debarcare și sacrificare (inclusiv asomarea);
Verificarea respectării procedurilor de colectare, manipulare, identificare și evacuare deșeuri.
Participarea la auditurile interne şi externe.
Realizarea rapoartelor zilnice de activitate pe aria de responsabilitate.
Oferirea informaţiilor necesare membrilor echipei.
Oprirea producţiei în cazul unor probleme remarcabile de calitate.
Raportează către: Manager Calitate
Descrierea companiei
Abatorul Periș SA este una dintre cele mai mari și moderne unitatăți de abatorizare și procesare a cărnii de porc din România. Încă de la preluarea ei de către Grupul Agricover în 2015, unitatea de producție a trecut printr-un proces susținut de modernizare și retehnologizare, efortul investițional derulat până în prezent depășind 50 de milioane de lei. La data de 1 aprilie 2019, activitațile entității au fost externalizate de către Agricover SA.
Abatorul Periș beneficiază de certificare International Food Standard. Are peste 500 angajați și operează un lanț propriu de 25 de magazine de desfacere în București și împrejurimi. Susținem în mod activ numeroase ferme de porci din România și deținem parteneriate cu cele mai importante lanțuri comerciale din țară. Pentru mai multe referițe accesați www.carnedeperis.ro.
-
-
- 31 Mai 2024
Inginer calitate - Floresti, Prahova
Michelin Romania
Ploiesti, Campina, Moreni, Baicoi4600 - 6300 RON net / lună