Companie nouă? Primești un   Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€229)
Gratis

Barista - cafea de specialitate

Laboratorio Di Gelato S.R.L.
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cautam coleg/a cu experienta in HORECA, pasionat/a de cafeaua de specialitate. Ne plac oamenii care se integreaza usor intr-o echipa, organizati si care invata repede.

Sunt necesare urmatoarele:
- experienta de lucru cu cafea de origine prajita light-medium;
- capacitate de organizare a activitatii de bar;
- abilitati de fidelizare a clientilor si punerea clientului pe primul loc;
- rezistenta la stresul generat de volum mare de comenzi/clienti;
- prezenta la timp la program;
- capacitatea de a te integra intr-o echipa entuziasta si plina de energie;
- asumarea de responsabilitatii.

Descrierea jobului

Ca barista, vei fi responsabil in oferirea de servicii rapide, cea mai buna calitate a produselor pe care le prepari ︁︀​︂︃︃​︉︉​︁︂︈si o curatenie impecabila barului.

Atributiile de zi cu zi constau in:
- Prepararea produselor din meniu in conformitate cu retetele si standardele stabilite;
- Gestionarea casei de marcat;
- Gestionarea stocul barului de cafea;
- Respectarea procedurilor companiei pentru o buna desfasurare a activitatii;
- Mentinerea spatiul de lucru impecabil de curat;
- Asumarea responsabilitatii pentru activitatea desfasurata;
- Asigurare suport in celealte activitati specifice unei gelaterii: vanzare/servire a inghetatei precum si alte activitati administrative care pot fi necesare.

Descrierea companiei

Friddi este un brand fondat in 2019 si care isi propune sa produca si sa serveasca cea mai buna inghetata din Romania. Alaturi de o inghetata impecabila nu poate sta decat o cafea exceptionala.
În laborator, transformăm cele mai fine ingrediente din lume într-o selecție de gelato și sorbetto artizanale, 100% naturale. O parte dintre acestea sunt certificate bio și DOP (Denumire de Origine Protejată), precum fisticul de Bronte, alunele de pădure din Piemont sau vanilia Madagascar, precum și laptele pasteurizat bio pe care îl folosim în toată gama de gelato (sortimentele pe bază de lapte). Gama de sorbetto include sortimentele din fructe, precum mango cu fructul pasiunii, căpșune, caise, fructe de pădure, lămâie, dar și ciocolată - toate vegane, fără lactoză, ou sau alte ingrediente de origine animală și fără gluten. Acordăm o atenție deosebită ciocolatei, așa încât am adus în premieră în România ciocolata Domori, un brand recunoscut pentru misiunea sa de salvare a celor mai rare soiuri de cacao și prima companie din industrie care a controlat calitatea întregului lanț de aprovizionare, începând cu plantațiile de cacao din America Centrală și de Sud până la producția finală a tabletei de ciocolată (bean-to-bar). Din meniu mai fac parte tiramisu și affogato, un preparat iconic pe bază de espresso și gelato de vanilie, iar meniul de băuturi cuprinde cafea de specialitate și prosecco. Brand românesc, născut din pasiunea pentru înghețată artizanală și din respect pentru cele mai bune ingrediente pe care natura ni le poate oferi.

Publicat 16 Apr. 2024 Reactualizat 14 Mai 2024 Expiră 16 Mai 2024
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.