Locuri de munca
SC C+C SA
Conform certificatului de inregistrare, activitatea firmei consta in fabricarea produselor din carne, inclusiv carne de pasare, cod CAEN 1013, activitate inceputa in 1991.
Potrivit autorizatiei sanitar-veterinare pentru schimburi intracomunitare nr. 69277/31.10.2007, capacitatea totala de productie produse finite este de 260 t/saptamana.
Societatea ofera o gama diversificata de produse specifice activitatii, incepand de la carne proaspata si congelata pana la preparate din carne - salamuri, carnati, specialitati precum: cremwursti, sunculita taraneasca, salam crud, kaiser, salam ardelenesc, salam banatean, etc.
Din anul 2002 a inceput implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 si a sistemului de analiza a punctelor critice H.A.C.C.P., iar in anul 2004 a fost inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci marca individuala C+C – CAMPIONUL CALITATII, an in care primeste certificarea ISO 9001 si are loc implementarea HACCP. Urmeaza o noua certificare in anul 2007, cand cand SC C+C SA are un nou standard al calitatii – ISO 22000. In anul 2012 SC C+C SA a obtinut certificarea conform schemei FSSC 22000:2011.