Publicat 10 Mar 2016 | Expiră 05 Apr 2016

Zidari si betonisti pentru Olanda, 8-10€/h (net)

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Angajam 10 zidari si betonisti, pe termen lung, pentru lucrari in Olanda. Tarif orar net : 8-10€ si locuinta asigurata. Se cer : bune cunostinte in betonare, refacerea fatadei / peretilor cladirilor. Avantaj pentru cei cu calificare in meseria de zidar, sau vechime minim 5 ani intr-una din meserii, dovedibila prin contractele de munca avute anterior, sau referinte. Angajare cu contract de munca in Romania. Punct de plecare: Arad. Vor fi contactate doar persoanele care ne trimit un CV pe adresa : mafracenter@gmail.com.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Zidari si betonisti pentru Olanda, 8-10€/h (net)  -  Mafra Center S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close