Publicat 20 Iul 2021 | Reactualizat 17 Aug 2021 | Expiră 20 Aug 2021

Website Content Writer

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

”Conținutul e rege”, sau cel puțin așa spun mai marii SEO cam de prin 1997 când s-a concretizat această nișă. Iar un rege nu poate face o apariție publică fără să fie pus la punct de o armată de oameni cu sarcini specifice.

La DWF nu avem o armată (încă), dar avem o echipă specializată în construirea celor mai bune articole care tronează pe primele poziții în motoarele de căutare. Acum avem nevoie de tine să ne ajuți să redactăm articole optimizate SEO cu care să cucerim Google în continuare.

Dacă simți că această provocare este pentru tine, te invităm să citești următoarele rânduri pentru a te familiariza cu responsabilitățile unui Content Writer în echipa DWF, dar și cu beneficiile care vin cu acest rol.

Cum devii Content Writer in echipa DWF?

 • Absolvent studii superioare in Litere, Filologie, Limbi și Literaturi Străine
 • Experiență de minim 2 ani pe o poziție similară de Copywriter Publicitate
 • Experiență în redactare articole din diferite domenii
 • Cunoștințe medii Wordpress, abilitati editare online
 • (Opțional) Cunoașterea fundamentelor SEO și a principiilor de marketing digital.

Descrierea jobului

Ce vei face in calitate de Content Writer in echipa DWF?

Așadar, fără să ne mai lungim, iată atribuțiile principale ale unui Content Writer la Digital Workforce:

 • Comunici cu membrii celorlalte departamente
 • Comunici cu clienții și managerii care le gestionează conturile pentru a te alinia cu cerințele și așteptările acestora.
 • Te familiarizezi cu nișa clientului
 • Identifici publicul țintă al articolului pe care urmează să-l scrii, intenția și așteptările cititorilor. Totodată, cauți și cele mai bune surse de informații.
 • Redactezi cel mai bun articol pe tema identificată de Content Arhitecții noștri ținând cont de:
- Limbajul potrivit pentru nișa dată. Tonul fiecărui articol este dat atât de cerințele clientului, cât și de platforma pe care urmează a fi publicate.
- Brandul clientului (știm că acest pas poate suna înfricoșător, dar noi avem deja rețeta completă pentru un brand content puternic).
- Experiența utilizatorului (UE) care cere o structură ușor de parcurs și lipsa absolută a oricăror greșeli de redactare.
- Feedbackul colegilor și al clientului care ne ajută să devenim mai buni cu fiecare articol redactat.

10 motive să aplici la acest job

Dacă până acum am vorbit despre ce trebuie să faci tu pentru noi. Iată că a venit momentul să vezi ce putem face noi pentru tine.
 1. Pachet Salarial atractiv (pachetul salarial conține salariul net și un sistem de bonusare bazat pe performanță).
 2. Zile libere suplimentare (fiecare an petrecut alături de DWF îți aduce o zi în plus de concediu. Contractul pornește de la 21 de zile pe an).
 3. Asigurare medicală (ai acces la serviciile celor mai bune clinici private datorită asigurării medicale private).
 4. Work from Home (până când ne vom putea întâlni în siguranță la birou, toată activitatea se desfășoară în regim de telemuncă).
 5. DWF Talks (sesiuni periodice de discuții libere în cadrul echipei, sau cu un invitat extern, din alt domeniu sau altă agenție de marketing).
 6. Acces la evenimente (DWF este partener în toate evenimentele relevante de E-commerce din România).
 7. DWF Party (știm să ne bucurăm de reușite, motiv pentru care organizăm, în medie, patru petreceri pe an, dintre care cel puțin una este… în afara orașului).
 8. DWF Exchange (programul DWF de schimb de experiență, cu agenții SEO - și nu numai - din Europa).
 9. Abonament la Bookster
 10. Oportunitatea de a lucra la cea mai mare agenție SEO din România (cu peste 650 de campanii SEO derulate de-a lungul a 7 ani în care ne-am menținut pe pozițiile de top pe piața din România, poți avea încredere că DWF nu oferă doar un loc de muncă, ci o experiență în perfecționarea abilităților tale de redactare a unui articol SEO demn de prima poziție în Google).

Descrierea companiei

Suntem agentie specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile noastre. Pionieri in acest domeniu, facem tot posibilul sa contribuim la maturizarea pietei SEO din Romania prin publicarea de articole si studii de caz pe blogul DWF, prezentari la evenimente de marketing, implicarea in discutii in comunitatile SEO. Misiunea noastra este de a sustine in mod eficient brandurile din Romania, in demersul lor de crestere a vizibilitatii in rezultatele Google. Pentru aceasta misiune, peste 28 de specialisti SEO lucreaza zilnic pentru monitorizarea a peste 180k cuvinte cheie in sute de campanii SEO active din nise diferite. Metodologia de lucru pe care o folosim in cadrul DWF, pentru realizarea de strategii SEO, aduce rezultate pe termen lung. De aceea, peste 120 de branduri au incredere in agentia noastra: OLX Group, F64, ePiesa, TUI TravelCenter, FoodPanda, La Fantana, Farmaciile Catena, eMenatwork, AutoHut, Fashion House, Berluni, Dasha, Etopsport, Termene, Vivacredit, Floria, Kafune, Lentiamo, Piastrelle, Nuscocitta, Ideall si multi altii. Acordam atentie instrumentelor de analiza SEO, de aceea o parte semnificativa a investitiilor noastre merg catre instrumentele premium pe care le folosim. Cu ajutorul lor, specialistii nostri verfica si monitorizeaza peste 150 de aspecte tehnice relevante pentru orice business online: Crawling complet website Structura interna de linkuri Probleme de canonicalizare Indexabilitate website Identificare continut duplicat Audit Google Search Console Optimizare meta data website Analiza headlines Structura sitemaps Viteza de incarcare Optimizare pentru mobile web Implementare Schema.org Optimizare imagini si multe altele. SEO este un domeniu foarte dinamic, in care este necesara conexiunea permanenta la tot ce este nou si la tehnologiile care asigura cele mai bune rezultate in campaniile pe care le desfasuram. Vrei sa te alaturi echipei? Suntem mereu in cautare de oameni isteti, creativi si pasionati de SEO. Te asteptam pe site-ul nostru, la sectiunea Cariere, daca iti doresti sa fii noul nostru Content Writer, Account Manager sau SEO specialist. Contact Delea Veche nr. 24, bloc D, etaj 5 Website: https://dwf.ro

Expirat
Website Content Writer  -  DIGITAL WORKFORCE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close