Publicat 09 Iul 2006 | Expiră 09 Aug 2006

Web Programmer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana cunoscatoare de limba engleza , in special scris si citit , cu o capacitate de adaptare si de a invata materie noua , deosebita .

Candidatul trebui sa aiba cunostinte si experienta cu una sau mai multe tchnologii serverside ( PHP , JSP , ASP ... etc ) dar in special cu technologiile de prezentare client side : CSS , JavaScript , HTML .

Cunostintele Java si a conceptelor Object Oriented , desi nu necesare vor fii un plus mare . La fel si orice cunostinte despre Software Usability , sau programe de grafica .

Descrierea jobului

Angajatul va colabora cu alti programatori intr-o echipa care va creea aplicatii avansate pe platforma \"web\" ( in web browser ) . Aplicatiile vor fii construite sub specificatia AJAX si vor avea la baza serverside niste technologii Java si javaScript cu care angajatul se va familiariza in primele saptamani de lucru .

Descrierea companiei

SomaRO este o firma de aplicatii web axate in special pe business process management si business inteligence .

Expirat
Web Programmer  -  Soma Ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close