de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 15 Iul 2008 | Reactualizat 13 Aug 2008 | Expiră 15 Aug 2008

Web developer / Programator web / Specialist retele

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta si cunostinte in administrarea de retele informatice, configurari server, firewall, securitate.
Foarte bun cunoscator al majoritatii limbajelor de programare Flash, PHP, MySQL, SQL, HTML, JavaScript, VBScript, Java, ASP, scripturi de tip E-commerce.
Cunostinte avansate de operare si creare baze de date Access, XLS, cunostinte de baza design in Adobe, Corel.
Foarte bun cunoscator Excel, Access, PHP, HTML, cunostinte temeinice de hardware, software, retele interne si externe.
Experienta minim 2 ani in programare si administrare,configurare a unor retele PC, studii superioare, pasionat de domeniul software si web, spirit creativ, inovativ.

Descrierea jobului

Dezvoltare de aplicatii online, programare, webdesign, crearea de noi aplicatii informatice, dezvoltare si implementare de sisteme tip ERP, intretinere si dezvoltare site-uri.

Descrierea companiei

Compania noastra se numara printre liderii producatorilor de ambalaje din carton duplex, triplex si carton ondulat din Romania, oferind o gama diversa de ambalaje de inalta tinuta si calitate. CID DESIGN STUDIO este in intregime o companie cu capital romanesc si vine in sprijinul clientilor sai cu investitii facute in tehnologii de ultima generatie. Echipamente de inalta precizie si productivitate fac din CID DESIGN STUDIO un partener ideal atunci cand calitatea produselor este obiectivul principal.

Compania noastra este constituita dintr-o echipa de profesionisti pregatiti la cel mai inalt nivel si poate oferi consultanta de specialitate in ceea ce priveste forma, calitatea si eficienta unui ambalaj din carton. CID DESIGN STUDIO se bucura de un sistem de management al calitatii ISO 9001, care este un garant al seriozitatii si eficientei sistemului existent, atat in fluxul de productie cat si in relatia cu partenerii nostri. Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, CID DESIGN STUDIO devine un partener ideal in solutii de ambalare profesioniste atat pentru piata locala cat si cea europeana.

Expirat
Web developer / Programator web / Specialist retele  -  S.C. CID DESIGN STUDIO S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close