Publicat 07 Nov 2019 | Reactualizat 05 Dec 2019 | Expiră 08 Dec 2019

Web Developer PHP Symfony/Laravel

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Soma Social se mărește! Avem nevoie de un web developer PHP care să aibă un pic de experiență cu framework-ul Symfony sau cu Laravel. Avem o echipă de programatori foarte talentați care te pot ajuta să devii și mai bun, o grămadă de proiecte interesante în special în partea de backend și mare nevoie de cineva care să gândească creativ și să aibă o orientare spre soluții . Ar fi ideal dacă ai avea minim 2-3 ani experiență în dezvoltarea de proiecte mari și mici cu PHP, dacă ai lucrat cu API-uri REST, ai expriență cu SQL, dacă ești pasionat de backend și dacă te descurci cu Git.

Descrierea jobului

Soma este o companie ce se mândrește cu proiectele sale pentru că întotdeauna am ales să dezvoltăm lucrurile așa cum trebuie. Folosim cele mai noi tehnologii iar fiecare proiect livrat poartă semnătura celui care l-a dezvoltat prin alegerea soluției de implementare. Avem un birou central, ușor accesibil, la 2 minute de metrou, un program relaxat, o cultură antreprenorială unde omul și ideile contează în primul rând și nu avem bariere ierarhice. Pentru proiectele în care lucrurile merg foarte bine vom avea posibilitatea să îți oferim bonusuri de performanță. Credem însă că cel mai bun lucru la Soma este că vei găsi întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri extraordinare, să te dezvolți și să devii mai bun în direcția pe care vrei să o urmărești.

Descrierea companiei

Sună ca un loc unde ți-ar plăcea să lucrezi? Dacă răspunsul este da, trimite-ne un CV sau un scurt portofoliu (link-uri sunt mai mult decât ok) la ce proiecte ai lucrat și, dacă ești la fel de curios și pasionat precum suntem noi, cel mai probabil o să devii parte din echipă.

Mai multe informații despre Soma Social și proiectele noastre poți găsi pe site-ul nostru.

Expirat
Web Developer PHP Symfony/Laravel  -  SC SOMA SOCIAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close