Publicat 15 Feb 2008 | Reactualizat 16 Mar 2008 | Expiră 17 Mar 2008

WEB DEVELOPER / DESIGNER (PROGRAMATOR PHP/MYSQL/HTML)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte bune / foarte bune de PHP, MySQL, HTML, CSS, XML, Ajax (oricum aici veti dezvolta mult aceste cunostinte, lucrand intr-un cadru foarte bine organizat).
Cunostinte minime Adobe Photoshop.
Un plus poate fi cunoasterea Adobe Flash.

Constituie avantaj:
-experienta in dezvoltarea unui proiect
-Flash action script
-capacitate de a dezvolta si finaliza un proiect pe baza unor specificatii date
-daruire si pasiune
-seriozitate, punctualitate

Descrierea jobului

Aici vei lucra ca programator PHP/MySQL. Adica, vei avea un project manager care iti va furniza specificatii tehnice, un designer care iti va furniza partea grafica, un sef tehnic care te va ajuta ori de cate ori intampini probleme si un mod de a face site-uri care practic face ca un proiect web sa fie pe jumatate scris inca din primul minut. CUm ? Trimute CV si iti vom arata cum in cadrul interviului.

Vei lucra intr-un cadru placut, vei fi respectat pentru munca ta, poti ajunge sa lucrezi, la un moment dat, pe proiectele proprii ale firmei din care sa castigi, pe langa salariu, si comision de dezvoltare al unor site-uri.

Inca nu esti convins ? Trimite CV si te vom convinge in cadrul interviului... SIGUR !

Descrierea companiei

Bine ati venit la Datagram - una dintre companiile importante de web design din Romania. Scopul activitatii noastre este livrarea de solutii de calitate bazate pe tehnologie si pe experienta detinuta. Oferim servicii precum design site-uri web; dezvoltarea de aplicatii web; realizarea de prezentari multimedia si optimizarea pentru motoare de cautare tip Google (SEO).

In calitate de companie de design site-uri web am definit standarde clare de calitate pentru design-ul unui site web, pentru continutul acestuia, pentru modul de programare si optimizare pentru motoarele de cautare tip Google. Datagram foloseste experienta de ani de zile in realizare de aplicatii web ca firma de web design pentru a oferi o paleta larga de servicii care acopera necesitatile clientilor sai in domeniul web, permitandu-ne sa realizam pagini web de calitate si aplicatii web prietenoase.

La Datagram, preocuparea noastra este intelegerea modului in care functioneaza compania sau afacerea clientului nostru, complexitatea relatiilor de comert ale clientului, procesele, filosofia operatiunilor si prioritatile activitatilor desfasurate.

Detalii aici: http://www.design-web-site.ro/

Expirat
WEB DEVELOPER / DESIGNER (PROGRAMATOR PHP/MYSQL/HTML)  -  DATAGRAM Web Design

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close