Publicat 14 Ian 2019 | Reactualizat 13 Feb 2019 | Expiră 16 Feb 2019

Web Developer - Creative Ones Bucuresti

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal detine cunostinte medii/avansate PHP, MySQL. Experienta pe framework-uri precum Laravel, Codeigniter sau altele constituie un avantaj.
De asemenea, experienta relevanta/avansata pe platforme opensource precum Wordpress, Prestashop, Opencart reprezinta un avantaj important.

Descrierea jobului

- implementare design personalizat sau teme pe platforme de e-commerce precum Opencart sau Prestashop;
- interventii de administrare pentru magazinele online/site-uri de prezentere din portofoliu, lucrate in special pe Opencart, Prestashop sau Wordpress, (diverse cerinte pe partea de afisaj, instalari de plugin-uri, etc.);
- job-ul presupune responsabilitati si pe partea de testare/rezolvare bug-uri si atentie la detalii, astfel incat proiectul/proiectele finalizate sa fie predate conform asteptarilor clientilor companiei;
- in functie de experienta si cunostintele individuale ale candidatului, in cazul unei colaborari, s-ar putea aloca si task-uri de dezvoltare sau administrare/mentenanta a softurilor custom (crm-uri, erp-uri, alte aplicatii de management afaceri).
- Posibilitatea de dezvoltare profesionala si avansare in cariera in interiorul companiei. De asemenea, in functie de experienta candidatului, s-ar putea incadra si in

Descrierea companiei

Experienta de peste 7 ani in domeniu.
Peste 400 de proiecte realizate cu succes.
Marketing Online, realizare Web Design profesional si aplicatii E-Commerce, softuri la comanda si CMS performante realizate de programatori cu experienta.
Creative Ones se preocupa permanent pentru a asigura un mediu conform asteptarilor colegilor nostri si investeste atat in dezvoltarea angajatilor proprii, cat si in imbunatatirea continua a conditiile de lucru. Vizitati creative-ones.com in sectiunea despre noi.

Vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CreativeOnesOnline/

Expirat
Web Developer - Creative Ones Bucuresti  -  Creative ONES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close