Publicat 08 Iul 2019 | Expiră 08 Aug 2019

Web Designer, UI Designer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Soma Social se mărește! Avem nevoie de un designer cu un pic de experiență în interfețe web și UX online care să ne ajute să realizăm lucruri minunate. Avem nevoie de cineva care să aibă entuziasm, pasiune pentru design bun, un pic de talent, să lucreze organizat, dar mai ales să poată comunica eficient cu echipa de creație și cu echipa de devlopment pentru a da viată unor proiecte foarte frumoase. Ar fi ideal dacă ai avea 1-2 ani experiență în design web și dacă folosești deja Sketch, Photoshop și poate puțin Illustrator. Vom fi foarte impresionați dacă te pricepi să așezi informația în grid, ai noțiuni de UI, înțelegi psihologia din spatele parcurgerii unui website, știi să așezi mesajul în spații din ce în ce mai mici.

Descrierea jobului

La Soma vei lucra pentru branduri ale unor companii multinaționale, campanii integrate, proiecte speciale, vei învăța să faci lucrurile eficient și vei acumula rapid experiență în cele mai noi metode de UX, design web și standardizari de UI. Avem un birou central, ușor accesibil, la 2 minute de metrou, un program relaxat, o cultură antreprenorială unde omul și ideile contează și nu în ultimul rând o lipsă acută de bariere ierarhice. Răsplătim întotdeauna lucrurile făcute cu pasiune, de soluții extraordinare și pentru asta obișnuim să oferim bonusuri de performanță. Credem însă că cel mai bun lucru la Soma este faptul că vei găsi întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri minunate, să te dezvolți și să devii mai bun.

Descrierea companiei

Sună ca un loc unde ți-ar plăcea să lucrezi? Trimite-ne un CV sau un scurt portofoliu cu ce ai creat și, dacă ești la fel de curios și pasionat precum suntem noi, ne-am bucura să devii parte din echipa Soma.

Mai multe informații despre Soma Social și proiectele noastre poți găsi pe site-ul nostru.

Expirat
Web Designer, UI Designer  -  SC SOMA SOCIAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close