de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 17 Ian 2006 | Reactualizat 17 Feb 2006 | Expiră 17 Feb 2006

Web Designer (html / css guru)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Postul ar putea fi numit mai degraba \"web-designer tehnic\" si consta in producerea de pagini html ( taiat, scris cod, validat, corectat, modificari ulterioare) pe baza compozitiilor grafice primite de la web-designerul nostru si a indicatiilor echipei de programatori. Cunoaste foarte bine XHMTL / css, compatibilitate intre browsere etc. Cine este familiar cu csszengarden.com, cssvault.com sau cssbeauty.com (etc) stie despre ce vorbim.

Cunostinte bune / foarte bune de Photoshop.

Experienta in Flash, Javascript si alte limbaje specifice www constituie un avantaj.

Descrierea companiei

Dot Design Studio este o companie infintata in 2002. Principalul obiectiv de activitate a fost la inceput web-design, in prezent acesta fiind realizarea de aplicatii web. In fiecare an ne-am dublat cifra de afaceri precum si numarul de angajati. Pe parcursul anului 2006 intentionam sa angajam cel putin 10 programatori .Net, 2 programatori PHP si un designer.

Suntem un colectiv tanar si entuziast iar proiecte noastre sunt de asa natura incat nu exista pericolul plafonarii.

Politica noastra salariala este \"nici un salar nu este prea mare atata timp cat il meriti\".

Expirat
Web Designer (html / css guru)  -  Dot Design Studio

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close