Publicat 02 Apr 2008 | Expiră 02 Apr 2008

Web Design

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

•Experienta anterioara in web design (un potofoliu ar fi cea mai buna carte de vizita pentru tine)
•O buna cunoastere a urmatoarelor aplicatii si limbaje de programare: Photoshop, Illustrator, Flash, Dreamweaver, HTML, PHP, Action Script ;
•Experienta intr-o agentie de publicitate/ comunicare constituie un avantaj;
•Cunoasterea limbii franceze (cunoasterea limbii engleze - un avantaj);
•Cunoasterea 3D (3D Studio Max) – avantaj ;
•Cunostintele Video si fotografice – avantaj;
•Cunostintele si talentul la desen iti vor fi extrem de apreciate daca le detii.

Descrierea jobului

In activitatea pe care o vei desfasura vei lucra la crearea site-urile clientilor nostri, la creare de bannere, invitatii, newslettere, pictograme , font-uri, animatie etc.Dar cele mai importante resurse pe care o vom solicita intensiv de la tine sunt creativitatea, initiativa si usurinta de a te exprima pe tine in cadrul proiectelor noastre.
In ceea ce priveste beneficiile pe care ti le oferim, vei incepe cu un salariu competitiv pe piata, o echipa tanara dar cu experienta de 10 ani in comunicare corporativa, vei invata sau iti vei consolida cunostintele in ceea ce inseamna o strategie de comunicare, o imagine de brand, vei avea libertatea de a-ti pune in practica ideile, de a inova si de a creste cu noi. Apoi in functie de implicarea pe care o dovedesti, de dorinta ta de dezvoltare si nivelul de performanta atins vor creste si beneficiile oferite.

Descrierea companiei

Corporate Ad Rem este o agentie romaneasca de consultanta specializata in comunicarea corporativa. Infiintata recent la Brasov, agentia Ad Rem a fost constituita de un grup de specialisti in comunicarea B2B si în crearea imaginii organizatiilor. Ad Rem îsi propune sa ofere consiliere, expertiza si solutii eficiente societatilor si institutiilor care constientizeaza importanta stategiilor de imagine si comunicare pentru succesul lor. Clientii nostri sunt companii preponderent franceze si romanesti care activeaza in domeniul bancar, informatic, industial, farmaceutic, telefonie mobila , asigurari, institutii publice etc.

Expirat
Web Design  -  Ad Rem

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close