de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 05 Nov 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Vulcanizator Olanda

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Reprezentante Audi, Volkswagen etc. angajează, cu contract de muncă olandez, vulcanizator cu sau fără experiență.
Proiectul va dura 2 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului după terminarea acestuia pe alte proiecte ale companiei, cu termen nedeterminat. Se vor asigura 2 zile de training în Olanda. Proiectul va incepe cu data de 07.11.2019 când va avea loc prima zi de training, în Olanda. Angajatorul asigură cazarea, asigurarea medicală și transport de la cazare la locul de muncă. salariu net oferit este de 11 euro brut. După toate cheltuielile deduse, angajatul va avea salariul minim de 1200 euro net (program de lucru de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână). Există posibilitate de ore suplimentare platite. Menționam că nu se percepe niciun fel de comision!

Descrierea jobului

-limba engleză, la nivel conversațional
-permis de conducere (constituie avantaj)
-experiența poate constitui un avantaj
-seriozitate și disponibilitate

Descrierea companiei

Not the biggest but the best!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Vulcanizator Olanda  -  FEP EUROPEAN CONSULTANCY SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close