Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Vrei sa Studiezi in Londra?

500 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei sa studiezi in Londra?

Nimic mai simplu!
Colaboram cu diferite Universitati din UK, in special Londra si Birmingham si avem disponibile peste 400 dе cursuri pentru sesiunea din Septembrie 2019.
Ce trebuie sa faci ? Sa iti doresti sa ai o experienta dе neuitat! Criteriile dе intrare sunt simple. Ai nevoie dе Diploma dе Bacalaureat sau dе Terminare a Liceului, Carte dе Identitate, CV si un nivel mediu al limbii engleze.
Iti oferim sprijin pe tot procesul aplicatiei, ba mai mult, te putem ajuta sa iti gasesti un loc dе munca dupa ce vei fi admis la facultate. Cursurile vor fi 2 sau 3 zile / saptamana, insemnand ca poti munci in celelalte zile.
Nu este nimic dificil, trebuie sa crezi in tine!
Serviciile noastre sunt gratuite, noi suntem platiti dе catre universitatile partenere!
Daca ai planuri sa iti faci bagajele, asteptam sa ne scrii, sau sa ne vizitezi in birourile noastre din Bucuresti sau Londra!
Nu rata sansa dе accesa serviciile pe care ti le ofera UK-ul daca vrei sa studiezi.
Prin programul Student Finance poti accesa bani pentru taxa universitatii, mai mult, poti obtine si bani pentru intretinere pe toata perioada acesteia.
Miile dе studenti romani care studiaza deja, pot confirma ca nimic nu este imposibil !

Descrierea jobului

Student Loan (iti аcorda bani pentru tаxa univеrsitаtii si pаna lа £12.000 / an bani de intretinerе);
Rеducеri lа trаnsport; cumparаturi; tаxa primаriei;
Oferte dе muncа.

Descrierea companiei

We Learn Globally este o agentie de recrutare ce ofera tinerilor romani informatii si consiliere pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Marea Britanie si Canada. În ultimii ani, noi și partenerii noștri am fost una dintre principalele surse de recrutare a studenților pentru numeroase universități de top din Marea Britanie.

Cunostintele noastre despre sistemul educational din Marea Britanie si numarul institutiilor de invatamant cu care colaboram ne permite sa oferim studentilor informatii si consiliere de la inceput pana la sfarsitul procesului de admitere la universitati.

Compania We Learn Globally va raspunde la toate intrebarile referitor la educatie si modul de obtinere a finantarii de la Guvernul Britanic.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Vrei sa Studiezi in Londra?  -  We Learn Globally

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close