Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 08 Aug 2019 | Expiră 11 Aug 2019

Vrei sa devii Consilierul nostru Juridic?

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii Juridice la o universitate acreditată;
- minim 3 ani de experiență similară într-o companie sau corporație;
- cunoștine în aspecte ce țin de GDPR;
- adaptabil, proactiv și comunicativ.
- cunoștințe de limba engleză la nivel mediu/avansat.

Descrierea jobului

Principalele tale responsabilități vor fi:
- să oferi asistență juridică pentru operațiunile zilnice ale companiei;
- să oferi consultanță și consiliere cu privire la o gamă largă de aspecte juridice, inclusiv îndrumări cu privire la potențialele riscuri și obligații legale;
- să oferi consultanță juridică companiei cu privire la GDPR (protecția datelor cu caracter personal) si să participi activ în adaptarea, consolidarea și instruirea politicilor Companiei privind prelucrarea datelor cu caracte personal;
- să fii implicat în dezvoltarea continuă, urmărirea și actualizarea programului global de conformitate al Companiei (Compliance Policy).
- să asiguri monitorizarea modificărilor legislației naționale și legislației UE și să sprijini implementarea modificărilor relevante în cadrul Companiei noastre;
- să revizuiesti, negociezi si să pregatești acorduri si contracte, ținând cont de nevoile si operațiunile Companiei;

Descrierea companiei

Gedeon Richter este unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa farmaceutică din Europa Centrală şi de Est, consacrată activităţii de producţie, cercetare, dezvoltare şi inovaţie.

În România, la nivel de grup, Gedeon Richter dezvoltă o activitate integrată: dezvoltare şi producţie de medicamente, distribuţie şi retail.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi produse de calitate la preţuri accesibile tuturor categoriilor de pacienţi, astfel cu o experienţă de peste 100 ani în industria farmaceutică, Richter este partenerul de încredere a sănătaţii în peste 100 de ţări.

Expirat
Vrei sa devii Consilierul nostru Juridic?  -  GEDEON RICHTER ROMANIA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close