Acest anunt este momentan inactiv.
Acest anunt a expirat si nu este disponibil pentru aplicare.

Vorbitor de limba maghiara - Iasi

Publicat 21 Mai 2012 | Reactualizat 18 Iun 2012 | Expira 22 Iun 2012
Joburi
5
Aplicanti
-

Candidatul ideal:

Candidatul ideal este, in primul rand, un excelent vorbitor al limbii maghiare, preferabil nativ. Utilizeaza foarte bine calculatorul personal si are o inclinatie evidenta spre domeniul IT, chiar daca nu are experienta sau studii in acest sens.

Este esentiala atentia la detalii si buna gestionare a timpului pentru realizarea mai multor tipuri de actiuni, in ordinea prioritatilor.

Capacitatea de relationare cu clientii este de asemenea foarte importanta, candidatul trebuind sa poata dovedi aptitudini foarte bune de comunicare si de intelegere a nevoilor fiecarui client in parte.

Intrucat activitatile se desfasoara in domeniul serviciilor IT, studiile, experienta de lucru sau certificarile corelate pot reprezenta un avantaj, dar nu pot substitui un nivel nesatisfacator al cunostintelor lingvistice.

Descrierea jobului:

Jobul la care va pregatiti sa aplicati se desfasoara 100% la sediul companiei din Iasi, 100% in fata calculatorului si va va pune in contact direct cu clientii nostrii, vorbitori nativi ai limbii maghiare. Acesti clienti vor semnala diverse situatii in care functionarea echipamentelor IT trebuie restabilita sau modificata.

Principala dumneavoastra responsabilitate va fi sa purtati un dialog coerent cu acesti clienti, in urma caruia sa preluati corect si rapid toate detaliile situatiei prezentate, pe care sa le inregistrati in sistemul companiei si sa executati diverse actiuni in vederea solutionarii, actiuni care vor fi prezentate in amanunt pe durata training-ului initial.

Pachetul salarial cuprinde contract individual de munca, sporuri pentru eventualele ore suplimentare si pentru utilizarea mai multor limbi straine la serviciu, bonuri de masa si cadou, plata tuturor cotizatiilor obligatorii catre sistemele de asigurare de stat si un sistem coerent de bonusare a performantei, alaturi de pachete de servicii medicale private.

Descrierea companiei:

Joburile sunt disponibile in cadrul SCC (www.scc.com), cea mai mare companie privata din Europa care activeaza in principal in domeniul serviciilor IT. Sediul din Iasi, singurul din Romania, este Centrul European de Asistenta Tehnica si Suport pentru intreg grupul de firme si activeaza din 2006, atingand acum un numar de 300 de angajati.

Detalii job

Departament: 

  • IT Hardware
  • IT Software
  • Relatii clienti / Call center
  • Traduceri

Tip job: 

  • Full time

Oras: 

  • Iasi

Nivel cariera: 

  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp

Limbi straine: 

  • Maghiara

Oferta: 

se va negocia in urma interviului