Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 28 Aug 2019 | Expiră 29 Aug 2019

Vopsitor Industrial

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii sau școală profesională în meseria de vopsitor industrial;
Să dețină cunoștințe cu privire la: mânuirea corectă a oricărui tip de aparat sau instalație de vopsire, modul de preparare și dozare a vopselelor;
Implicare și angajament;
Disponibilitate de lucru în 3 schimburi.

Descrierea jobului

Realizarea lucrărilor de reparație, vopsitorie solicitate;
Verificarea stării generale a pieselor, remedierea eventualelor defecțiuni;
Realizarea și completarea formularelor obligatorii;
Utilizarea și întreținerea în stare bună a documentației, sculelor și dispozitivelor speciale.

Descrierea companiei

DM Elektron - specialistul în proiectarea componentelor electronice, a fost înființat în anul 1982, în Italia, din intuiția unui antreprenor. Acesta implică aproximativ 300 de angajați meniți să satisfacă multiple nevoi prin fabrica noastră specializată în asamblarea componentelor electronice, furnizarea completă a produselor și dezvoltarea produselor (R&D). De-a lungul timpului, am dezvoltat o strategie care evoluează de la asamblarea completă a componentelor electronice, la o relație pe termen lung cu clienții, îmbunătățind cunoștințele noastre cheie în testare, industrializare și producție, datorită unor tehnici extrem de inovatoare și fiabile. DM Elektron, confruntându-se cu noile solicitări de piață, a înființat o fabrică și în Brașov (România), SC DM ELEKTRON, care garantează clienților un avantaj economic vizibil, păstrând în același timp standarde de înaltă calitate și securitate.

Expirat
Vopsitor Industrial  -  DM Elektron Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close