Publicat 20 Ian 2016 | Reactualizat 17 Feb 2016 | Expiră 21 Feb 2016

Vopsitor auto in Franta. Plecari fara comision!

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam vopsitor auto pentru un client din Corsica.
Plecarile sunt rapide, fara comision!

Cerinte:
*Minim 3 ani experienta in domeniul acesta
*Limba franceza sau italiana la nivel conversational
*Calitatea de asigurat la sistemul public de pensii din Romania cu minim 30 zile anterior plecarii (somaj sau angajat cu forme legale)

Responsabilitati:
*Pregatire vopsea
*Pregatirea masinilor in vederea vopsirii
*Vopsirea conform standardelor si cerintelor

Beneficii:
*Pachet salarial atractiv
*Cazare asigurata
*Asigurare medicala internationala

Descrierea jobului

Responsabilitati:
*Pregatire vopsea
*Pregatirea masinilor in vederea vopsirii
*Vopsirea conform standardelor si cerintelor

Beneficii:
*Pachet salarial atractiv
*Cazare asigurata
*Asigurare medicala internationala

Persoanele interesate ne pot trimite CV-ul pe adresa recrutare@stafftemp.ro. Mai multe detalii la numarul 0787550606

Descrierea companiei

Staff Temp Ro este o companie infiintata in 2011 in Brasov, care isi propune din primul moment sa devina un nume cunoscut si de incredere in domeniul recrutarii si selectiei de personal. Ne dorim parteneriate, atat pe termen scurt cat si pe termen mediu sau lung, cu fiecare dintre persoanele care apeleaza la serviciile noastre. Staff Temp Ro este calea simpla pentru a obtine un loc de munca legal si sigur in Romania sau in vestul Uniunii Europene, in special in Franta. Sectoarele de activitate catre care suntem orientati sunt constructiile, turismul si industria, cu scopul de a propune posturi atractive colaboratorilor nostri. Compania noastra doreste sa se impuna pe piata fortei de munca din Romania prin deschiderea catre candidati si printr-o colaborare etica, fara perceperea de taxe sau comisioane. Credem ca respectul, empatia, rabdarea, dorinta de a ajuta, precum si reactivitatea ne caracterizeaza deplin atitudinea in raport cu clientii nostri. Ne dorim ca fiecare candidat sa devina un angajat cu o experienta frumoasa legata de postul pe care i-l oferim, astfel incat din ce in ce mai multi romani sa poata spune ca isi doresc sa lucreze cu noi.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Vopsitor auto in Franta. Plecari fara comision!  -  Staff Temp Ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close