Publicat 06 Iun 2016 | Expiră 08 Iul 2016

Voluntari Marketing ARPCC

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă eşti:
•creativ, dornic să te afirmi şi să îţi pui în aplicare ideile
•sociabil, comunicativ, deschis la nou
•pasionat de proiectele sociale şi interesat de a face bine societăţii

şi mai ai şi:
•cunoştinţe de bază social media Pagina de FB/profilul de FB contul de Linkedin etc. şi internet
•timp liber pe care sa ti-l dedici proiectului nostru

Atunci avem nevoie de tine şi trebuie să ni te alături!

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

Este un avantaj:
•experienţa în lucrul cu mediul online, ONG şi voluntariat.

Alături de noi vei avea:
•Şansa de a-ţi îmbunătăţi abilităţile de comunicare şi de muncă în echipă,
•Oportunitatea de a învăţa lucruri noi şi de a cunoaşte oameni noi
•Interacţiunea cu specialişti din diverse domenii
•Adeverinţă de practică/voluntariat din care să reiese activitatea desfăşurată
•Oportunitatea de a lucra cu un colectiv tânăr şi dinamic
•Program de lucru flexibil, dupa posibilitati
•Posibilitatea de a-ţi expune ideile şi de a le pune în practică

Descrierea companiei

Asociația Română pentru Custodia Comună (prescurtat ARPCC) este o organizație neguvernamentală care militează pentru introducerea și explicarea prevederilor custodiei comune în România. A creat o serie de manuale pentru uzul judecătorilor și al justițiabililor ca de pildăManualul de implementare a custodiei comune și Manualul despre Sindromul Alienării Părintești. ARPCC este membru al proiectului Vin Codurile și colaborează cu ANPDC și UNICEF pentru îmbunătățirea legislației din domeniul protecției drepturilor copilului. Organizația a reușit impunerea în vocabularul specialiștilor a noțiunilor cu care operează custodia comună: părinte rezident,părinte nerezident, părinte custodian, părinte necustodian, plan parental. În acest moment (februarie 2012) există o inițiativă legislativă care va include și în legislație aceste noțiuni.

Misiunea ARPCC este aceea de a educa specialiştii care ar trebui să asiste familia aflată în situaţii de criză (avocaţi, mediatori, psihologi, judecători, personal de la protecţia copilului său notari) să stimuleze procedurile necontencioase de rezolvare a disputelor. Aceasta implică aplanarea conflictului parental, medierea unui plan parental şi, în definitiv, să ne asigurăm, la nivel social, că din ce în ce mai puțini copii vor ajunge să piardă contactul cu unul dintre cei doi părinţi.  Suntem de asemenea implicați în schimbări legislative și în proceduri de unificare a jurisprudenței. În acest moment statisticile sunt deosebit de sumbre, deşi s-au făcut paşi în direcţia susmenţionată: la nivel european, jumătate dintre copiii care se nasc într-o relaţie ajung, ca până la vârsta de 10 ani părinţii să se separe sau să divorţeze iar jumătate dintre aceştia, ajung în nici trei ani de la divorţ sau separare să piardă orice contact semnificativ cu părintele nerezident şi cu întreaga familie extinsă (unchi, mătuşi, veri, bunici) din partea acelui părinte.  România şi Europa produc astfel mii de copii (semi-)orfani care, statisticile o dovedesc, performează mult mai slab, pe toţi indicatorii legaţi de bunăstarea copilului, faţă de copiii care, în ciuda divorţului sau separării, au şansa ca părinţii lor să rămână implicaţi activ în viaţa lor.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Voluntari Marketing ARPCC  -  Asociatia Romana pentru Custodia Comuna

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close