Publicat 22 Apr 2021 | Reactualizat 20 Mai 2021 | Expiră 23 Mai 2021

Visual Merchandiser

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unui nou coleg in echipa de Retail, un Visual Merchandiser cu simt estetic si dorinta de dezvoltare intr-o companie multinationala. Iti doresti si tu o schimbare? Oportuniatea este momentan pe perioada determinata de 2 ani, dar vedem ce ne rezerva viitorul.

Misiunea ta:

Vei face visual merchandising pentru magazinele noastre, cu scopul de a pune in valoare brandurile si produsele comercializate, conform cerintelor si standardelor companiei.

Ce ne dorim de la tine:
Vrem sa ai minim un an de experienta ca VM, sa stii limba engleza la nivel avansat, deoarece vei comunica constant cu echipa internationala.
De asemenea, sa fii familiariza cu pachetul MS Office (vei folosi intens Excel si Power Point) si sa ai disponibilitate pentru deplasari.
Abilitatile organizatorice, de comunicare si simtul estetic sunt un must pentru acest job, dar suntem convinsi ca deja stiai acest lucru.

Descrierea jobului

Principalele activitati:

 • Vei implementa standardele de visual merchandising adaptate fiecarei campanii, le vei transmite colegilor din magazine, cu care vei tine in permanenta legatura.
 • Vei dezvolta solutii vizuale atractive, avand in vedere cresterea vanzarilor si traficului in magazine.
 • Impreuna cu echipa de Marketing si Print veti alege si realiza diverse materiale de display, in functie de campaniile si promotiile existente.
 • Periodic, vei realiza vizite in magazine pentru a urmari implementarea standardelor de visual merchandising, vei acorda suport si feedback permanent si vei propune anumite schimbari in functie de tipul de magazin si campanie;
 • Vei analizeaza rapoartele de vanzari si succesul campaniilor de VM si vei veni cu solutii de optimizare.
 • Vei avea sedinte saptamanale cu echipa internationala de VM.
Ce iti oferim:
 • Program de munca flexibil/work from home;
 • Sesiuni constante de training specializat;
 • Competitii interne cu premii;
 • Zile libere suplimentare in functie de vechimea in companie;
 • Servicii medicale la o clinica privata;
 • Discount program 7Card/Woldclass;
 • Discounturi pentru produsele companiei;
 • Vei face parte dintr-o echipa pozitiva si foarte bine pregatita;
 • Vei lucra cu colegi ambitiosi, carora le plac provocarile;
 • Atmosfera care incurajează cresterea si dezvoltarea profesionala;
 • Plan de cariera prin formare continua.
Studio Moderna SA (compania), în calitate de operator, prelucrează datele tale cu caracter personal in scopul selectarii si recrutarii pentru posturile vacante ale companiei. Conform legislației in vigoare, beneficiezi de următoarele drepturi: acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, portabilitatea datelor, opoziție, de a nu fi supus unor decizii individuale automatizate, de a te adresa Autorității de Supraveghere.

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor tale, te invitam sa accesezi politica noastră de confidențialitate afișată pe website-ul companiei: https://www.dormeo.ro/cariere - prelucrare date in scopuri de recrutare.

Prin trimiterea CV-ului si aplicarea la unul din posturile companiei confirmi ca ai citit politica noastră de confidențialitate afișată pe website-ul companiei: https://www.dormeo.ro/cariere - prelucrare date in scopuri de recrutare.

Descrierea companiei

STUDIO MODERNA is the leading omni-channel, multi-brand and direct to consumer retailer in Central and Eastern Europe, with vertically-integrated network reaching more than 360 million consumers across 21 countries, with headquarters in Slovenia and over 6000 employees across the globe and 400+ retail stores across CE Europe. Our well-known, trusted and enjoyable international brands are present all around the world: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk, Pink Panda.

We believe that our people are our greatest strength. We are successful in what we do because we hire, develop and empower smart people who have the passion to make a significant contribution to our business. We believe in helping our people reach their full potential. That is why continuous learning, new skill development and real time feedback are increasingly integral to our culture.

Great brands, clear vision, amazing people...

For more information about our company, please visit the website www.studio-moderna.com/www.dormeo.ro

Expirat
Visual Merchandiser  -  SC Studio Moderna SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close