Publicat 27 Iun 2008 | Reactualizat 27 Iul 2008 | Expiră 28 Iul 2008

Visual Basic .NET Developer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- VB, VB.NET,
- SQL Server & ADO.NET, (a plus),
- Visual Studio 2003/ 2005/ 2008,
- A good grounding in Object Oriented Programming,
- Proficiency in English,
- 0-2 years experience.

Descrierea jobului

- Exceptional salary package and other incentives,
- Excellent working conditions,
- In-house and abroad training.

Descrierea companiei

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 100 de profesionisti. Nucleul echipei ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
ARoBS este certificata ISO 9001:2000.

La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte provocatoare de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta sau sa dobandesti experienta, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV la [email protected] Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com.

Expirat
Visual Basic .NET Developer  -  AROBS Transilvania Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close