Publicat 08 Oct 2008 | Expiră 08 Oct 2008

Videochat

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam modele cu varsta cuprinsa intre 18-30 ani ,aspect placut , fire sociabila , cunostiinte limba engleza si/sau franceza ,cunostinte minime de operare PC ,capacitatea de a lucra in echipa , motivatie si seriozitate . Daca te regasesti in descrierea de mai sus te asteptam sa faci parte din echipa noastra !

Descrierea jobului

Daca iti doresti independenta financiara si vrei sa profiti de calitatile tale, daca ai intre 18-30 de ani, cunosti limba engleza la nivel mediu, si te consideri o prezenta agreabila, atunci te invitam sa faci parte din colectivul nostru!
Iti propunem o noua activitate de tip modelling , extrem de profitabila : videochat-ul.Noua noastra linie de studiouri profesionale din Bucuresti urmeaza sa isi deschida portile pe 20 octombrie 2008. Pana atunci suntem in plina campanie de recrutare a modelelor si ne-am bucura sa te avem in echipa noastra !
Oferim un salariu garantat de 500-700 $ lunar in primele 2 luni . Ai posibilitatea de a castiga treptat pana la 4000 $ lunar distrandu-te si cunoscand oameni noi . Totul depinde doar de tine . Programul , grila de salarizare , bonusurile , am conceput totul special pentru ca timpul tau liber sa devina practic principala ta sursa de venit.

Descrierea companiei

Suntem cel mai nou studio de videochat de pe piata din Bucuresti si totodata poate singurul studio legal 100% ce ofera conditiil de lux modelelor cu care lucreaza . Oferim 100$ bonus inca din prima zi la noi , carte de munca si multe altele.

Expirat
Videochat  -  Cyber Models Studio

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close