Publicat 29 Mai 2010 | Expiră 29 Mai 2010

Videochat la domiciliu

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Noi nu avem un candidat ideal, oricine isi poate folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea pentru a castiga un venit mult peste medie...

Descrierea jobului

Skipper Studio iti oferа sansa de аti folosi imaginаtiа, inteligentа si frumusеtea pеntru а castiga un venit mult peste mеdie 700 - 3000 еuro/luna.
Ofеrim colaborаri la domiciliul dumnеаvoastra pentru a va bucura din plin de confortul si intimitatea propriului dumneavoastra camin, noi asigurandu-va suportul tehnic si administrativ necesar pentru a desfasura o munca cat mai usoara si placuta.
Oferim suport tehnic non-stop prin intermediul mai multor metode, la cerere ne putem deplasa la domiciliu dumneavoastra, valabil numai pentru Bucuresti.

Descrierea companiei

Skipper Studio a creat www.homevideochat.ro cu scopul de a angaja modele(fete) sau cupluri pentru sesiuni de videochat in intimitatea propriei locuinte.
Mai multe informatii:
-

Expirat
Videochat la domiciliu  -  Skipper Studio

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close