Publicat 04 Ian 2019 | Expiră 04 Feb 2019

Vanzator magazin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
*Cunostinte in domeniul tehnic si vanzari, identificarea si comercializarea pieselor industriale (rulmenti, lanturi, curele, roti si role industriale, echipamente de protectia muncii ..) din portofoliul firmei.
* Experienta intr-un post similar de minim 2 ani
* Studii medii tehnice,
* Abilitati de comunicare si relationare la toate nivelurile; vanzare si negociere
* Cunistinte utilizare PC
* Permis de conducere cat B

Descrierea jobului

- Comercializarea produselor din magazin
- Identificarea pieselor, ofertare, facturare
- Responsabilitate asupra gestiunii magazinului: stocuri, vanzari, profit, preturi, inventare.
- Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti,
- Urmarirea realizarii planului de vanzari pe magazin
- Program de lucru 08:00 -17:00 luni-vineri, 1 ora pauza de masa
BENEFICII:
- Pachet de salarizare motivant
- Bonuri de masa;
- Traninguri profesionale gratuite
- Participare Team-Building

Descrierea companiei

Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 70 angajati si 13 puncte de lucru in 13 orase, din Romania si Ungaria. ADIX Technik SRL asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse de calitate precum si serviciile aferente acestora.

Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, roti si role, lanturi, cuplaje, curele, incaltaminte de protectie, elemente de etansare, lubrifianti, gresoare manuale si automate, adezivi industriali, produse de curatare, scule de mana, aparate de diagnosticare, materiale abrazive, organe de asamblare, materiale de sudura.

Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare şi dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.

In acest context partenerii nostri strategici sunt: INA, FAG, DIAMOND, KTR, COLSON, AVO, CONTINENTAL CONTITECH, RENOLD, LOCTITE, KS TOOLS, U-Power.

Expirat
Vanzator magazin  -  SC Adix Technik SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close