Vanzator magazin piese auto

MELTIM GRUP - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pasiunea pentru vanzari si pentru domeniul auto sunt necesare. Candidatul ideal este energic, are experienta in vanzari de minimum 1 an la nivelul unei companii din domeniu.

Viitorul nostru coleg are abilitati avansate de negociere si de comunicare si este la curent tot timpul cu cele mai noi tendinte din domeniul auto. Ii place munca de birou intr-un colectiv tanar si este dedicat echipei din care face parte.

Candidatul ideal pentru postul de consultant vanzari este ambitios, respecta termenele limita impuse de management si ofera feedback pentru situatiile pe care le intalneste. Este dedicat gasirii celei mai bune solutii pentru fiecare oportunitate.

Daca stii care e diferenta dintre un Ford Scorpio si un Opel Agila, ce inseamna un "treiar" si ce inseamna "planetara" sau "sonda lambda" inseamna ca putem sta de vorba si vorbim aceeasi limba.

Descrierea jobului

Vei prelua comenzi in magazinul nostru fizic si vei prelucra de asemenea comenzile online venite de pe site-ul nostru.

Vei tine legatura cu clientii din potrofoliul actual si vei aduce de asemenea clienti noi. Vei oferta piese si pachete de produse si servicii portofoliului de clienti B2B si B2C. Vei urmari comanda din momentul in care este plasata pana in momentul platii si al incheierii cazului.

Esti responsabil de stocul de marfa in continua modificare. Vei verifica in mod constant starea acestuia si vei raporta situatia managerului direct.

Ne asteptam sa cunosti principalele programe de comenzi din domeniul pieselor auto cu care vei lucra zilnic. De asemenea ne asteptam sa cunosti notiuni bazice de contabilitate astfel incat colaborarea cu departamentul nostru financiar sa fie cat mai usoara si placuta.

Trebuie sa ai abilitati foarte bune de operare a computerului in programele uzuale Microsoft Office si de asemenea sa fii eficient in comunicare atat cu clientii cat si cu colegii. Imaginea personala este un plus avand in vedere ca vei fii fata in fata cu clientii in fiecare zi si va trebui sa te adaptezi in functie de fiecare. Ne asteptam sa cunosti pasii principali ai vanzarii si sa aplici aceste cunostinte fara exceptie. Fiecare client este important!

Vei beneficia de un pachet salarial motivant si competitiv si de un loc de munca stabil intr-o companie in continua crestere.

Descrierea companiei

AutoStore este un magazin de piese auto si consultanta in domeniul automotive din Timisoara, infiintat in anul 2008 specializat in piese de origine FORD.

Suntem dedicati pasiunii pentru industria auto si incercam sa indeplinim toate dorintele clientilor nostri.

Este o companie mica insa cu idealuri mari si planuri de viitor bazate pe cunostintele acumulate in anii de experienta in domeniu.

Mediul de lucru este prietenos, suntem o familie unita si cu acelasi scop.
Publicat 8 nov. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.