Vanzator locatie fixa

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Colegului nostru trebuie să-i placă munca directă cu clienții și să-și dorească să se dezvolte pe linie profesională.

Descrierea jobului

Vei lucra într-un univers al deserturilor, alături de colegi tineri și vei avea ocazia să le îndulcești zilele oamenilor preparând deserturi delicioase, pentru toate vârstele și toate gusturile.
- Programul este full time și se va lucra în schimburi doar de zi.
- Experienta în lucrul cu casa de marcat este un avantaj.
- Contrаct de muncă full time.

Descrierea companiei

Ice and Roll și Cake and Roll fac parte din cea mai mare rețea de puncte de vânzare mobile cu dulciuri din Europa. Conceptul permite desfășurarea activității pe tot parcursul anului. În sezonul rece servim kurtos kolacs, iar vara înghețată, dulciuri și băuturi răcoritoare. Datorită acestui fapt, combinăm două mărci într-un singur punct de vânzare.
Dulciurile noastre – înghețata la dozator (neaerată), gofre și granita, kurtos kolacs, – se bucură de o popularitate mare printre copii, tineri și adulți. Succesul enorm și dezvoltarea dinamică a rețelei se datorează de asemenea tendinței de street food care câștigă constant în importanță. Consumatorii sunt din ce în ce mai doritori să mănânce înghețată la dozator (neaerată) și alte dulciuri în aer liber, în timpul diferitelor evenimente sau momente ale zilei.

Publicat 26 mai 2022 Expiră 25 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.